Nye apoteksfavoritter

Elizabeth Arden Tropical Escape Color Collection

Så er der lækre sommernyheder fra Elizabeth Arden. Jeg synes virkelig, at Elizabeth Arden har gjort det godt det sidste års tid med deres lanceringer, jeg har nærmest elsket hvert og et produkt! Især de her to produkter er blevet klare favoritter hos mig.

ELIZABETH ARDEN FOREVER BRONZE BRONZING POWDER

Jeg vidste med det samme da jeg modtog dette produkt at det ville blive en favorit hos mig. Derfor tog jeg den fornuftige beslutning at tage billeder af produktet med det samme, for nu cirka tre uger senere, ser min altså godt brugt ud. Jeg ELSKER denne her bronzer! Produktet indeholder en highlighter, blush, contouring og bronzer som man enten kan bruge hver for sig, eller gøre som jeg gør: bruge en stor, fluffy pensel rundt i alle farverne, det giver simpelthen den smukkeste glød til kinder og ansigt, jeg er dybt afhængig!

ELIZABETH ARDEN LIMITED EDITION DARE TO BARE BODY BRONZING OIL 

Jeg kan snart ikke vente til at det bliver varmere i vejret, så jeg kan bruge denne her kropsolie ordentligt! Jeg har brugt den et par gange, da mine (blege) arme skulle luftes og den giver simpelthen huden den fineste, bronzy finish. Olien indeholder ingredienser som:

  • Solsikkeolie: Indeholder linolsyre, der styrker hudbarrieren og mindsker fugttab.
  • Jojoba- og macadamiaolie: Fugtmætter og blødgør huden.
  • Meadowfoamolie: Balancerer hudens talgniveau og giver en blød og behagelig hud.
  • Granatæbleolie: Indeholder Omega 5, en fedtsyre, der lindrer og beskytter huden.
  • E-vitamin: En effektiv antioxidant, der beskytter og nærer huden med fugt.

Kærligst,

Caro

 

2 kommentarer

  • Hvor er det altså lækkert! Den kollektion gad jeg godt have fingrene *smiley med hjerter i øjnene*

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye apoteksfavoritter