Elizabeth Arden Tropical Escape Color Collection

Davines OI

Jeg er en kæmpe sucker for Davines hårpleje. Jeg tror faktisk ikke, at jeg har prøvet et produkt fra dem endnu som jeg ikke kunne lide! Deres serie “OI” som er velegnet til alle hårtyper er i den grad også en favorit. Hvert og et produkt faktisk!

Som alle Davines’ andre produkter indeholder OI serien hverken parabener eller sulfater, men beskytter håret for UV stråler og hjælper på udtørring. Mit hår er ret langt, så især længderne kræver lidt ekstra pleje. Lige til det formål har jeg især været virkelig glad for at bruge balsammen samt deres All In One Milk efter bad, som virkelig hjælper med at tæmme de uglede lokker. Kæmpe anbefaling herfra!

OI serien kan bl.a. fås lige HER 

Kærligst,

Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elizabeth Arden Tropical Escape Color Collection