Davines OI

Pai hudpleje

hudpleje, pai hudpleje, pai hudpleje økologisk, pai skincare, bblogger, bbloggers, skønhedsblog, skønhedsblogger, caroline overgaard, beauty, beautyjunkie, beauty lover

For cirka to måneder siden skrev jeg på min Instagram (@carolineovergaard) at jeg skulle til at gå i gang med at teste hudpleje fra Pai. Jeg har aldrig prøvet Pai’s hudpleje før, udover deres Rosehip BipRegenerate Oil, som jeg virkelig, virkelig elsker. Derfor havde jeg rigtig høje forventninger til resten af sortimentet og hånden på hjertet, så er jeg KUN blevet positivt overrasket, hvilket er sjælendt, da jeg er ret kritisk og nok også lidt af en snob hvad angår min hudpleje, haha!

Hvis der sidder nogle af jer søde læsere som ikke kender til Pai, så er det altså på tide. Pai er et et økologisk hudpleje mærke som især har fokus på sensitiv og allergisk hud. Noget andet fantastisk ved Pai som er værd at nævne er at de er økologisk certificeret, som betyder at hele sortimentet er certiceret af Soil Association Organic. Derudover er de også imod dyreforsøg (BUAV) og vegan certificeret, så alle kan anvende produkterne, hurra for det!

Pai er fri for syntetiske ingredienser og derfor vil følgende aldrig blive anvendt i deres produkter: Alkohol, Ethyl alkoholer (‘alkohol/alkogol på etikken’, kan forårsage tør hud og irritation) , Phenoxyethanol (konserveringsmiddel), Natrium hydroxygmethylglycinat (konserveringsmiddel), Parfume (duft & konserveringsmiddel) og parabener (konserveringsmiddel).

Til de nysgerrige, så er min hud ret normal med tendens til at fedte lidt i t-zonen i løbet af dagen. Jeg oplever små urenheder her og der, men det er ikke noget der som sådan plager mig.

PAI CAMELLIA & ROSE GENTLE HYDRATING CLEANSER

Jeg går meget op i at få renset min hud ordentligt, især om aftenen hvor ansigtet er fyldt med makeup og snavs fra dagen. Min yndlings type rens har altid været rensemælken og denne her er faktisk en af de bedste jeg nogensinde har prøvet. Efter jeg har fjernet min øjenmakeup påfører jeg produktet på en tør hud og masserer det godt ind i huden i cirka et minuts tid. Derefter tager jeg en våd renseklud og vasker produktet af. Min hud føles både ren og velfugtet efterfølgende. Fantastisk produkt som jeg helt sikkert må have en backup af!

Hovedingredienser: 

 • Camellia
 • Rose, som faktisk hjælper huden med at bibeholde fugten.

Velegnet til: 

 • Alle hudtyper, inklusiv sensitiv og hud disponeret for allergi.

Vejl. pris: 50 ml, 295 kr.

PAI RICE PLANT & ROSEMARY BIOAFFINITY TONER 

Jeg er virkelig gået hen og blevet afhængig af denne her toner, da den på ingen måde irriterer min hud. Jeg bruger cirka 2-3 sprays på en vatrondel efter rens morgen og aften. Den fungerer faktisk også ret godt som makeupspray, da det giver makeuppen et mere naturligt look og får ansigtet til at se mindre “kaget” ud.

Hovedingredienser: 

 • Risplante
 • Rosmarin

Velegnet til: 

 • Kombineret, fedtet og sensitiv hud.

Vejl. pris: 50 ml, 350 kr.

PAI ECHIUM BIOREJUVENATE EYE CREAM 

Jeg har læst rigtig rigtige gode ting om denne her øjencreme rundt omkring i blogland, og jeg forstår endelig hypen. Det her er en FANTASTISK øjencreme, som hverken fugter for meget eller for lidt. Den sidder enormt pænt under makeuppen og i modsætning til andre øjencremer, så kan jeg faktisk se en forskel på mit øjenområde når jeg bruger produktet. Mine øjenomgivelser er langt mere velfugtet end når jeg bruger en anden øjencreme. Jeg skal helt sikkert også have en backup af dette produkt!

Hovedingredienser: 

 • Echium (en plejende frøekstrakt rig på Stearidon-syre. En sjælden form for Omega 3, der hjælper med at regenere huden og udglatter fine linier).

Velegnet til:

 • Alle hudtyper.

Vejl. pris: 10 ml, 295 kr.

PAI PERFECT BALANCE BLEMISH SERUM COPAIBA & ZINC

Selvom jeg ikke rigtigt døjer med urenheder, så kan min hud altså godt flippe lidt på mig når det er “den tid på måneden”. Når det sker er det denne serum jeg hiver fat i da den virkelig hjælper på urenhederne, samtidig med at produktet har en beroligende effekt på min hud, hvis den er ekstra sensitiv. Fra nu af tror jeg altid at jeg skal have det her produkt i min hudplejerutine, for det er virkelig et produkt som gør en markant forskel på min hud. Jeg kan helt sikkert anbefale det her produkt, især hvis man døjer med urenheder.

Hovedingredienser:

 • Copaiba
 • Zink PCA (hæmmer talgproduktion, reducerer hudorme og beskytter kollagen niveauet).

Velegnet til: 

Kombineret, fedtet og sensitiv hud.

Vejl. pris: 30 ml, 450 kr.

PAI GERANIUM & THISTLE COMBINATION SKIN CREAM 

Denne her dagcreme er virkelig perfekt til min hud i dagtimerne. Den fugter min hud tilpas meget uden at den ser fedtet ud i løbet af dagen. Ligesom øjencremen sidder makeup rigtig fint ovenpå.

Hovedingredienser: 

 • Geranium (har en kølende og beroligende effekt på huden og er perfekt til at balancere kombineret hud.
 • Tidsel (pakket med Omega 6 og er fremragende til at rense tilstoppet hud og reducere forstørrede porer).

Velegnet til: 

 • Kombineret, fedtet eller hud med tendens til farveforskelle.

Vejl. pris: 50 ml, 350 kr.

Pai er meget hurtigt gået hen og blevet et af mine ABSOLUT yndlingsmærker indenfor hudpleje. Både hvad angår ingredienser og effekt. Lad mig endelig vide nede i kommentarfeltet hvis I ligger inde med andre uundværlige produkter fra Pai som jeg bare må prøve!

Kærligst,

Caro

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Davines OI