Pai hudpleje

Ny favoritduft til samlingen: Nomenclature “Effloresce”

Jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke har prøvet specielt mange af de populære molekyledufte, så da jeg fik mulighed for at teste denne (smukke) sag blev jeg ret begejstret! Nomenclature er et mærke som i den grad har fokus på molekylerne og denne her duft er meget hurtigt gået hen og blevet en af mine absolut favoritter! Den indeholder noter som citrusblomst, neroli, tuberose, bergamotte, bigarade og osmanthus. Så hvis man ligesom jeg har en kærlighed til lette, citrusdufte så er denne her altså en vinder 🙂

Den kan bl.a. fås lige HER

Kærligst,

Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pai hudpleje