Nye skønhedsprodukter #2

ELF Summer Glow

Jeg ELSKEDE Elf Cosmetics i mine helt unge teenageår. Jeg har altid været en kæmpe sucker for makeupprodukter, så det var altså det vildeste når man kunne bruge nogle af sine hårdt tjente lommepenge på Elf produkter 😉 Jeg har siden været enormt glad for deres makeuppensler og især deres Eyebrow Kit har jeg brugt i mange år. Faktisk tror jeg at jeg har brugt sådan et helt kit op to gange, det siger altså lidt.

For et par ugers tid siden modtog jeg overstående produkter, som er en del af deres Summer Glow – Beachy Bronze serie. Produkterne er altså ret lækre, ladies! Især til prisen! Mit absolut favorit produkt er deres Bronzer Palette som fungerer rigtig godt både på ansigtet for at skabe glød og dimension, men også som øjenskygger. De blender super fint ind i huden og er tilpas pigmenteret. Virkelig et musthave produkt her til sommer, som jeg nok kommer til at vise flere gange her på bloggen, hehe!

I sommermånederne er jeg mest til lipgloss fremfor læbestift. Det giver et mere friskt look og er derudover nemt at påføre on the go. Jeg er faktisk ret begejstret for deres Shimmer Lip Gloss, som har en rigtig lækker tekstur og finish på læberne.

Hvis der er noget Elf virkelig kan finde ud af, så er det deres baked produkter. Deres baked øjenskygger er SÅ gode og ligeså er deres highlighters. De performer altså lige så godt som high-end versionerne, så hvis man gerne vil spare på dullegrejsfronten, men stadig gerne vil have den der summer glow, så er det altså her man skal kigge! Lige pt. bor deres Baked Eyeshadow Trio i min makeuppung, den er perfekt til at give lidt shimmer til mine øjenlåg. Så godt produkt! Jeg gad virkelig også godt have fingrene i deres Baked Highlighter i “Moonlight-pearls”, altså hvor fin ser den lige ud?!

Som sagt så har jeg altid været ret begejstret for deres makeuppensler, og jeg synes især, at de er super gode hvis man lige er begyndt at bruge makeup og ikke har det store budget til dyre pensler. Jeg er især blevet rigtig glad for deres Contouring Brush som jeg bruger sammen med med bronzer paletten.

Jeg tænker at smide et makeuplook op snarest med overstående produkter her inden længe, så stay tuned!

Kærligst,

Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye skønhedsprodukter #2