ELF Summer Glow

Nars Orgasm Collection

Nars’ “Orgasm” blush har i mange år været lidt af et kultprodukt i skønhedsverden. Jeg havde aldrig selv haft fingrene i den, hvilket er lidt for dårligt, da jeg virkelig er en sucker for pæne, coralfarvede blushes!

Denne sommer udvider Nars “Orgasm” kollektionen med en smuk limited edition indpakning af den smukke blush, en flydende version af blushen (!!)  samt en helt ny læbestift i den smukke nuance. Jeg ligger desværre ikke inde med den flydende blush, men jeg tror næsten at jeg er nødt til at få fat i den så jeg kan teste den til jer, for den ser SÅ fab ud!

Limited Edition Orgasm Blush

Jeg er en kæmpe sucker for limited edition produkter og især de lanceringer Nars kommer ud med. De er altid spot on. Jeg er kæmpe fan af mærkets blushes generelt, da de er nemme at påføre og blender super fint ind i huden. Denne her blush er fuldstændig perfekt her til sommer, og er lidt et to-i-et produkt, da man faktisk ikke behøver bruge en seperat highlighter, denne her giver nemlig glow nok i sig selv!

DKK 280,00 – tilgængelig hos Sephora fra juni 2017

Orgasm Lipstick

Hvis ikke I har prøvet Nars’ læbestifter, så er det altså på tide. Det er 100 procent nogle af de BEDSTE der er på markedet! En ny favorit for mig er helt sikkert denne her bandit, som er en sheer version af den ikoniske pink nuance med gylde undertoner, som er perfekt til en sommerhud! Formularen er beriget med antioxidanter, fugtgivende ingredienser og efterlader læberne bløde og på ingen måde tørre. Det er altså lidt et must for mig i sommervarmen.

DKK 245 – tilgængelig hos Sephora juni 2017

Hvad synes I om denne limited kollektion? Og har I selv prøvet den populære blush før?

Kærligst,

Caro

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ELF Summer Glow