Nars Orgasm Collection

To nye favoritter fra Lancôme

Lancôme har længe været et af mine absolut yndlingsmærker indenfor makeuppen, og især inde for de sidste par år har de efter min mening bare uppet sig helt vildt og kommet ud med nogle ret fantastiske kollektioner. Jeg har dog aldrig før prøvet noget af deres hudpleje, så da jeg modtog disse produkter til test havde jeg ret høje forventninger til dem!

Lancôme Miel en Mousse 

Dette produkt er en renseolie på mousseform, ret sjovt! Man påfører moussen på en tør hud og masserer produktet ind i huden, så olien kan smelte ind i huden og fjerne makeuppen. Når man har masseret produktet godt ind i huden tilføjet man lidt koldt vand, så produktet bliver til den lækre moussekonsistens som mildt og skønsomt fjerner makeupresterne. Jeg er faktisk gået hen og blevet ret vild med det her produkt, især hvis jeg har haft en del makeup på i løbet af dagen, så føler jeg virkelig, at denne her rens får alt skidt og snavs væk!

Lancôme Energie De Vie The Overnight Recovery Sleeping Mask

Jeg er altså lidt en sucker for sleeping masks! Især til de aftner hvor jeg faktisk ikke orker den helt store renserutine, så renser jeg bare min hud og påfører sådan en her, så undgår man den dårlige samvittighed, haha! Jeg ligger desværre kun inde med en rejsestørrelse af denne her maske og har snart ikke mere tilbage af den, øv! For det er virkelig en lækker maske som henover natten giver min hud enormt meget fugt. Huden ser virkelig frisk og fugtmættet ud efter brug. Klart et vinderprodukt hos mig! Jeg kunne helt vildt godt tænke mig at prøve flere produkter fra Energie De Vie serien, så sig endelig til hvis I har prøvet nogle af produkterne!

Kærligst,

Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nars Orgasm Collection