To nye favoritter fra Lancôme

Mario Badescu Flower & Tonic Mask

Hvis I følger med på min Instagram (@carolineovergaard), så har I måske set, at jeg for små tre ugers tid siden modtog en rigtig lækker pakke fra Beautyhero, som er den fineste webshop ever, der ligger inde med nogle rigtig lækre produkter. I skal helt sikkert tjekke den ud, ladies! Enhver hudplejejunkies drøm, haha!

Et produkt som jeg især har været rigtig glad for er denne maske fra Mario Badescu. Masken har til formål at minimerer forstørrede porer, men uden at udtørre huden, hvilket tit er en svær balance med disse masker, men jeg synes faktisk, at denne her performer helt vildt godt! Jeg døjer med en lettere fedtet hud i t-zonen, og når jeg føler at min hud godt kunne trænge til en “frisk start” er det denne her jeg hiver frem for skuffen, da jeg virkelig føler at den trækker alt skidt og snavs ud fra porerne, men uden at efterlade huden tør eller stram.

 

Anvendelse: 

Jeg påfører et tyndt lag på min hud efter rens, men prøver at undgå øjenomgivelserne. Efter jeg har påført masken lader jeg den sidde i cirka 20 minutter og skyller den derefter af med lunkent vand. Mario Badesco anbefaler at man bruger masken 2-3 gange om ugen.

Ingredienser: 

  • Deionized Water (aqua)
  • Kaolin
  • Wheat (Triticum Vulgare)
  • Starch
  • Sorbiotol
  • Zinc Oxide
  • Titanium Dioxide
  • Gardenia Extract

 

Jeg er blevet ret hooked på Mario Badescu efter at have prøvet denne maske! Hvis I ligger inde med nogle musthave produkter fra mærket, så skriv det endelig nede i kommentarfeltet.

Kærligst,

Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

To nye favoritter fra Lancôme