Mario Badescu Flower & Tonic Mask

Økologisk hårpleje fra Stuhr

Jeg fik for et par dage siden en masse lækre produkter fra Stuhr hårpleje med hjem så jeg kan teste det til jer, hvor dejligt er det lige! Selv er jeg lidt af en sucker for luksushårpleje som Kerastase, Davines, Maria Nila (listen er lang…), men jeg er altid klar på at teste budgetvarianterne, for tit performer de jo faktisk ganske udemærket.

Et af Stuhrs’ nyeste skud på stammen er denne økologiske serie bestående af shampoo og balsam. Produkterne indeholder bl.a. grøn te, provitamin B5 og aloe vera og jeg synes faktisk at de her produkter efterlader mit hår rigtig, rigtig lækkert. Jeg havde faktisk ikke regnet med at blive så positivt overrasket over dem.

Jeg løber og styrketræner cirka fire gange om ugen, så mit hår bliver ret hurtigt fedtet, men jeg oplever faktisk at jeg ved brug af denne shampoo og balsam godt kan strække hårvasken et par dage, så produkterne er virkelig gode til at rense mit hår i dybden, men efterlader på ingen måde mit hår tørt.

Produkterne ligger til en pris af sølle 80 kr stykket, så hvis man er på et stramt budget og går op i at ens produkter helst skal være økologiske, så ville jeg virkelig give de her produkter et skud!

Kærligst,

Caro

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mario Badescu Flower & Tonic Mask