Nye skønhedsprodukter #3

Rituals Summerglow

Som jeg skrev i mit indlæg i går HER, så modtog jeg udover den nye kropsserie en masse lækker makeup, som jeg vil teste til jer over det næste stykke tid. Jeg er en kæmpe sucker for highlighter og en god sommerglød, så jeg måtte bare teste highlighteren med det samme!

Som I kan se på det øverste billede, så minder denne her sag ret meget om de populære shimmer bricks fra Bobbi Brown, men til en mere budgetvenlig pris! Jeg er vild med denne her highlighter, specielt fordi den slet ikke er glitterende, men med den fineste shimmer, som giver en fin og naturlig glød. På billedet har jeg taget den på kindbenene, næseryg og under brynbenet, ih jeg er vild med den!

Produktet blender rigtig fint ind i huden, og holder overraskenede længe! Jeg er meget imponeret og glæder mig til at teste mere makeup fra Rituals til jer. Hvis I selv gerne vil have fingrene i denne her highlighter, så findes den lige HER <3

Kærligst,

Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye skønhedsprodukter #3