Summer Essentials

Ny favorit øjenskygge fra Nilens Jord

I starten af foråret var jeg så heldig at få lov til at teste en masse lækre nyheder fra Nilens Jord. Nilens Jord er et af mine absolut yndlingsmærker indenfor makeuppen. Både hvad angår holdning, ingredienser og kvalitet, så jeg er altid super spændt når de kommer ud med nye produkter. Deres Silky Touch Eye Shadow i “137 Brown” er faktisk gået hen (hold nu fast) og blevet en af mine yndlingsøjenskygger!

Farven minder utrolig meget om MAC’s “Patina” øjenskygge, som har været en klar favorit hos mig i rigtig, rigtig mange år. Det er den perfekte brune nuance med shimmer i, som giver illusion af et større, mere åbent øje. Udover at være super pæn, så er holdbarheden på selve øjenskyggen virkelig i top. Det skal dog lige siges, at jeg har en øjenskyggeprimer indenunder, men det har jeg med næsten alle øjenskygger, og alligevel er der mange som kommer til at sidde i de små linjer på øjenlåget i løbet af dagen. Det er altså ikke tilfældet med denne her!

Jeg værdsætter virkelig gode ingredienser i mine skønhedsprodukter, så derfor er det et kæmpe plus i min bog at produktet hverken indeholder parfume, æteriske olier eller parabener. Derudover indeholder øjenskyggen E-vitamin som har plejende ingredienser.

Her kan I se øjenskyggen lidt længere væk med resten af min makeup. Min hverdagsmakeup er forholdsvis simpel med markerede bryn, en jordfarvet skygge henover øjenlåget, mascara, lidt concealer under øjnene, bronzer og lidt highlighter på kindbenene.

Min begejstring for Nilens Jord vil ingen ende tage, og jeg kommer faktisk snart med en anmeldelse af nogle helt nye produkter fra dem, I kan godt begynde at glæde jer, de er super lækre.

Kærligst,

Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer Essentials