Ny favorit øjenskygge fra Nilens Jord

Ny hudplejefavorit: Alt i en beskyttelse fra Pudderdåserne

Hvis I er vaskeægte beautyjunkies, så kender i HELT sikkert Helene og Katja fra pudderdåserne. De er nogle skønne damer, som i den grad har styr på alt hvad der rør sig i skønhedsbranchen, så da jeg modtog deres nyeste skud på stammen kunne jeg ikke få armene ned.

Deres Alt i en beskyttelse som er en let farvet dagcreme med SPF 40 er formuleret med mineralsk solfilter, der er blidere mod hud og øjne end de kemiske solfiltre. Samtidig indeholder den C-vitamin, antioxidanter og plejende hyaluronsyre. Disse ingredienser har til formål at give huden glød og beskytte den mod solskader.

Som I kan se på overstående billede, så har produktet en super lækker og let konsistens med en smule farve. Når produktet er så let vil jeg skyde på at de fleste hudtoner kan bruge den, på mig passer den i hvert fald helt perfekt!

Dåserne har sørget for den ultimative beskyttelse i dette produkt, så nu får I lige lidt nørdeviden fra dem selv:

UVB-strålerne

Er dem, der forbrænder os og gør huden brun. En solcremes beskyttelse mod UVB er angivet med SPF.

UVA-strålerne

mærker vi slet ikke, men de spiller en stor rolle for både hudens aldring, hyperpigmentering, soleksem og ikke mindst kræft i huden. Der findes både lange og korte UVA-stråler, og Pudderåsernes fokus med Alt i en beskyttelse har været på at sikre en meget høj beskyttelse mod hele spektret af UVA-stråler.

De infrarøde IR-stråler er videnskaben først for nyligt blevet opmærksomme på. Der er tegn på, at det infrarøde lys også nedbryder huden og bidrager til hudens aldring. Derfor indeholder Alt i en beskyttelse også beskyttelse mod IR-stråler.

Indholdet af C-vitamin og antioxidant beskytter også huden og bidrager til den komplette Alt i en beskyttelse.

Jeg er SÅ overdrevet lykkelig over at have dette produkt i min hverdagsrutine nu og har tænkt mig at bruge det hver eneste dag. Jeg kan helt sikkert anbefale det her produkt, og synes faktisk også, at prisen er ganske rimelig. Produktet ligger nemlig til en pris af 245 kr og forhandles hos Matas, Magasin, Salling og på dåseshoppen.dk.

Kærligst,

Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny favorit øjenskygge fra Nilens Jord