Ny hudplejefavorit: Alt i en beskyttelse fra Pudderdåserne

Mine yndlings cleansers

Hvis I følger godt med herinde, så har I måske regnet ud, at jeg er en kæmpe hudplejenørd. Jeg går rigtig meget op i at rense min hud ordentligt morgen og aften og overstående produkter er mine absolut yndlingsprodukter til at rense huden med lige pt.

AURELIA MIRACLE CLEANSER

Aurelia Probiotic Skincare er netop blevet lanceret i Danmark og for nyligt fik jeg nogle lækre produkter med hjem til test, som jeg bl.a. har skrevet mere om i et indlæg HER.

Denne her cleanser er en cremeformular som jeg påfører på en tør hud og masserer ind i huden for at ?løfte? snavs og makeup væk fra huden. Når jeg har masseret produkt rundt i ansigtet i godt og vel et minuts tid, renser jeg den af med en våd vaskeklud. Produktet føles enormt behagelig, dufter fantastisk og efterlader huden ren og velfugtet. Virkelig et luksuriøst produkt som jeg elsker at have i min hudplejerutine!

BALANCE ME CLEANSE & SMOOTH FACE BALM

Om aftenen er jeg vild med at fjerne min ansigtsmakeup med en oliebaseret rens, da det efter min mening er den mest effektive og skånsomme metode til at fjerne makeuprester. Denne her fra Balance Me er et af mine nyeste produkter, men helt sikkert også en af dem som har imponeret mig allermest på rigtig kort tid. Konsistensen er nem at arbejde med, den smelter hurtigt ind i huden og fjerner virkelig ALT makeup fra huden. Derudover efterlader den min hud med en så fin glød. Jeg ved ikke helt hvordan produktet gør det, men klart en ny favorit som jeg altid vil have i min samling fra nu af!

PAI CAMELLIA & ROSE GENTLE HYDRATING CLEANSER 

Jeg har for nyligt lavet et mere dybdegående indlæg om denne her samt andre hudplejeprodukter fra Pai hvor jeg går mere i dybden i ingredienserne og hvordan den performer, som I kan læse lige HER. Jeg har endnu ikke prøvet et produkt fra Pai som jeg ikke elsker og denne her cremerens er noget af det bedste jeg nogensinde har prøvet. Jeg har helt sikkert kunne se en forskel på min hud siden jeg begyndte at bruge det for et par måneder siden. Kæmpe, kæmpe anbefaling herfra! Især hvis man døjer med sensitiv hud. Jeg er i gang med at teste nogle lækre ansigtsmasker fra mærket også, så der er inden længe en anmeldelse af dem her på bloggen. Jeg kan allerede afsløre at de er super lækre!

GREEN PEOPLE CLEANSE AND SOOTHE BALM

Denne her cleanser er faktisk helt tom og fuldstændig brugt op, men jeg tænkte, at den alligevel skulle med i mine favoritter. Denne her rensebalm er perfekt til en tør hud, da den på ingen måde efterlader huden med en stram følelse efter rens. Produktet er rig på antioxidanter og beskytter derudover også huden mod frie radikaler. Fedtsyrer som Hyben og Granatæble er med til at nære huden og forbedre hudens elasticitet. Jeg vil sige, at produktet kan bruges af alle, men jeg tror helt sikkert at den ville være rigtig god til en mere moden hud grundet de nærende ingredienser! Derudover er produktet lavet med 99,7 % økologiske ingredienser, som virkelig er noget jeg værdsætter i min hudpleje. Jeg kunne helt sikkert godt finde på at købe det her produkt igen!

Alle fire mærker er generelt nogle som jeg virkelig kan stå inde for, både hvad angår holdning og ingredienser. Sig endelig til hvis I ligger inde med en fantastisk rens som jeg bare må teste! Så er jeg klar på det.

Kærligst,

Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny hudplejefavorit: Alt i en beskyttelse fra Pudderdåserne