Økologisk hudpleje på budget

Elizabeth Arden City Smart Double Action Detox Peel Off Mask

Jeg har igennem det sidste års tid prøvet en del hudpleje fra Elizabeth Arden og ingen af produkterne har skuffet mig. Jeg har især været ret begejstret for deres City Smart serie og da jeg for et par dage siden prøvede denne bandit for første gang måtte jeg bare lave et indlæg til jer!

Denne maske afgifter og beskytter huden – på samme tid! Masken indeholder antioxidanten Idebenone som har til formål at beskytte hudens struktur, men derudover løfter og fjerner den også urenheder og fremmer hudens natyrlige afgiftningsproces som skal resultere i renere, glattere og smukkere hud med mindre synlige porer. Masken er altså ikke for sjov, den er virkelig effektiv! Morgnen efter jeg havde brugt masken for første gang var det ret tydeligt at se på min hud, at den havde trukket små urenheder frem, så det skal man lige være klar på, haha!

Vi ved efterhånden allesammen godt at forurening ikke er godt for huden, og det kan faktisk trænge ind i alle vores porer i huden. Lige præcis derfor er denne her maske ret hurtigt gået hen og blevet en klar favorit hos mig, da den anvender kraftfulde antioxidanter, en smart polymerblandig og et effektivt plantekompleks, der fjerner ophobede overfladetoxiner, snavs, olie og forurenede partikler fra ansigtet.

Hovedingredienser: 

  • Antioxidantblanding – en kraftfuld blanding af Idebenone, verdens mest kraftfulde antioxidant, Thiotaine og en blanding af blåbær, gojibær og tranebær, der hjælper med at bekæmpe de skadelige frie radikaler.
  • Polymerblanding – forfiner hudens struktur og fjerner snavns, olie og urenheder, så huden ser glattere og mere strålende ud.
  • Ekstrakt af træsvampe – har en sammentrækkende virkning og er med til at udviske porernes synlighed.
  • Plantekompleks – et kompleks af bioflavonoider, der har en stærk antioxiderende effekt, samt ekstrant af broccoli og aloe vera, der støtter hudens naturlige afgiftningssystem.

Sådan bruger du masken:

Man påfører et tykt lag på nyrenset hud. Lad masken sidde i cirka 20 minutter, til den er helt tør, og træk derefter forsigtigt af fra kanterne. Er jeg den eneste der synes af peel off masker er MEGA tilfredsstillende at fjerne?! Masken kan bruges to gange om ugen.

Jeg kan helt klart anbefale denne her maske til alle! Men især også til piger som døjer med forstørrede porer. Jeg synes virkelig det er rart at prøve en maske hvor man virkelig kan se en forskel, så piger, go get it! Det vil I ikke fortryde.

Kærligst,
Caro

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Økologisk hudpleje på budget