SEPHORA Fall 2017 event

Flawless finish med Elizabeth Arden

Jeg har anmeldt en del produkter fra Elizabeth Arden her på bloggen på det sidste, jeg ved det godt! MEN! Jeg synes virkelig, at de det sidste års tid er kommet ud med så mange lækre lanceringer som jeg i den grad synes er værd at dele med jer. Produkterne som jeg vil snakke lidt om i dag er faktisk ikke nyheder, men en del af deres faste sortiment. Det er første gang at jeg prøver baseprodukter fra mærket, og jeg kan allerede afsløre, at det er nogle virkelig lækre produkter vi har med at gøre!

ELIZABETH ARDEN PURE FINISH MINERAL TINTED MOISTURIZER SPF 15

Jeg bruger sjælendt foundation til hverdag, men til de dage hvor huden har brug for lidt ekstra dækning er det tit en tinted moisturizer eller en cc-cream jeg tager frem fra skuffen. Denne her blev efter første gang jeg brugte den en klar favorit! Jeg bruger et pump som svarer til en en lille mandel og smører ud i ansigtet. Produktet giver en fantastisk glød og udjævner min hudtone. Derudover indeholder den solfaktor 15, hvilket jo altid er et plus. For mig vil produktet ikke kunne erstatte min solfaktor, da jeg selv bruger faktor 50 i ansiget hver dag, men det er jo altid dejligt at være på den sikre side! Jeg har modtaget farverne “01 Fair” og “02 Light” og lige nu må jeg erkende at jeg bruger den lyseste farve, haha! Jeg satser stærkt på at hive den anden tube frem snart!

ELIZABETH ARDEN FLAWLESS FINISH CORRECTING AND HIGHLIGHTING PERFECTOR

Til de morgner hvor jeg har fået for lidt søvn er denne her concealerpen min bedste ven! Det er efter min mening lidt en blanding af en concealer og en corrector, da produktet har en ferskenfarvet undertone, som hjælper med at udjævne de mørke rander under øjnene. Umiddelbart vil jeg sige at man med denne concealer får en medium til fuld dækning – hvilket jeg altid går efter når det er et produkt til under øjnene! Der kan man næsten ikke få for meget dækning, haha! Tit kan disse concealerpens være lidt ubrugelige og give absolut ingen dækning, så det er så dejligt at se, at der faktisk er en der giver lidt ekstra!

ELIZABETH ARDEN FLAWLESS FINISH MAXIMUM COVERAGE CONCEALER

Denne concealer er helt sikkert min favorit af de tre forskellige produkter. Concealeren har en super lækker let konsistens, som er nem at blende ind i huden. Den kan både bruges til at dække urenheder, rødme og mørke rander under øjnene. Et perfekt multi-funktionelt produkt. Jeg har faktisk denne her liggende i håndtasken, så jeg lige kan touche up on the go hvis der skulle være brug for det! Helt ærligt en af de allerbedste concealers jeg har prøvet! Go get it, ladies.

Jeg håber, at I kunne lide indlægget og måske fik lidt inspiration til det næste makeupkøb.

Kærligst,

Caro

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SEPHORA Fall 2017 event