Til den lille sult on-the-go

Ny favorit fra Balance Me

Hvis I ofte læser med her på bloggen, så ved I måske, at jeg har lidt af en svaghed for lækre ansigtsmasker. En af de nyeste i min samling er Balance Me’s Restore and Replenish Overnight Repair Mask.

Jeg elsker masker som kan få lov til at arbejde henover natten, og denne her har til formål at fugte huden helt ind til det inderste væv og øge elastin- og kollagenproduktionen. Jeg kan virkelig se en forskel på min hud når jeg vågner om morgnen! Min hud ser langt mere velfugtet og ensartet ud, hvilket også gør at min makeup ser pænere ud på huden.

Hvis man døjer med tørhed i ansigtet vil denne her altså gøre underværker! Selv bruger jeg den 2-3 gange om ugen som det sidste step i min hudplejerutine og den har på meget kort tid gjort en kæmpe forskel!

Som mange af jer nok ved, så er Balance Me et mærke som kun indeholder naturlige og rene stoffer, hvilket jo altid er dejligt i et hudplejeprodukt (især et der er så effektivt som dette!).

Selv har jeg en meget “normal” hud, hverken for tør eller for fedtet, men jeg vil sige, at alle hudtyper vil have gavn af masken, dog med undtagelse for ekstremt fedtet hud.

Så hvis man leder efter en god fugtmaske, så er det altså denne her man skal kigge efter! Det er klart den bedste jeg nogensinde har prøvet. Jeg har også haft rigtig gode erfaringer med fugtmasker fra bl.a. Beauté Pacifique, Clinique og ej at forglemme Origins, men jeg vil helt sikkert sige, at denne her er nummer 1 på listen, hehe!

Kærligst,

Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til den lille sult on-the-go