Ny favorit fra Balance Me

Beskyt dit hår i solen

De fleste husker at beskytte ansigtet og kroppen med solcreme her i sommermånederne, men vi skal altså også huske håret, de damer!

På overstående billede har jeg prøvet at samle den ultimative guide til lækkert hår her i varmen, uanset om man godt kan bruge lidt ekstra på lækre Davines produkter, eller hvis man prøver at spare lidt penge, så er Stuhr f.eks. også kommet ud med lidt af en fab serie!

Hvis vi skal starte i den lidt dyre ende, så har jeg de sidste par uger været enormt glad for Davines SU/hair&bodywash og deres SU/hairmilk. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at Davines generelt er mit absolut yndlingsmærke når det kommer til hårpleje og jeg ved bare at disse to kommer til at følge mig resten af sommeren. Hair&Body Wash er en super lækker shampoo og showergel i et og samme produkt. Den har til formål at rense og pleje håret og kroppen efter man har været udsat for solens stråler. Derudover skal den også hjælpe med at forlænge ens kulør, hvor sejt er det lige? Jeg er specielt glad for denne her shampoo fordi den på ingen måde tynger mit hår, men efterlader det rent og luftigt. Jeg er kæmpe fan! Deres SU Hair Milk Spray er en leave-in balsam som vi kender den. Dog giver denne her UV-beskyttelse til håret og beskytter ens hårfarve. Mit nuværende leave-in produkt (som faktisk også er fra Davines) bliver de næste måneder skiftet ud med denne bandit, hehe!

Wella Professionals er også kommet ud med en række produkter som effektivt har til formål at fjerne rester af klor, saltvand og andre solprodukter fra håret! Shampooen er meget skånsom mod hår og hovedbund og kan ligesom Davines version også bruges på kroppen. Balsamen er lidt en blanding af en balsam og en hårkur, da den virkelig tilføjer en masse fugt til håret. Denne her balsam skal i den grad med mig på ferie, da mit lange hår altid ender med at føles enormt tørt efter en lang dag i solen! Deres UV-Spray er altså også lidt af et sejt produkt. Det er nemlig også både til krop og hår. Produktet indeholder bl.a. jojobaolie, som jo er fantastisk til at tilføje fugt til håret. Man kan påføre produktet på kroppen efter en lang dag med solbadning eller efter hårvask i fugtigt eller tørt hår. Disse multifunktionelle produkter er jo perfekt til ferien! Deres SP Suncare Sun Concentrate har til formål at give håret daglig UV-beskyttelse. Wella anbefaler at man blander produktet sammen med balsammen for at få optimal beskyttelse.

Hvis man synes at Davines og Wellas produkter er lidt i den dyre ende, så er der altså håb her! Jeg er selv ret begejstret for Stuhrs’ produkter. De er ret budgetvenlige og de virker altså! Jeg er i hvert fald selv helt vildt begejstret for hele deres Summer Protection serie, som udover at dufte virkelig godt, efterlader mit hår enormt blødt og velfugtet. Produkterne indeholder bl.a. Keratin (som hjælper på at beskytte hårets overflade) samt B-vitamin som har en beroligende effekt på hovedbunden. Hvilket er et must for mig som altid bliver solbrændt i hovedbunden, haha! Det er dog især deres Hair Protection Spray som jeg er vild med. Produktet har SPF 20 og E-vitamin som nærer håret. Produktet tynger slet ikke håret og er super let i konsistensen, super godt produkt, især til prisen!

Til sidste uges SEPHORA event som I kan læse om HER fik jeg et par hårmasker med hjem fra Sephoras eget brand. De er jo egentlig ret geniale at pakke med i kufferten, da de ikke fylder så meget. Selv tror jeg at jeg skal bruge Acai versionen i aften. Jeg håber, at den er god hihi!

Nu til de tools jeg bruger til håret! Jeg er fuldstændig obssesed med mine hårelastikker fra Invisibooble. Det er seriøst de BEDSTE og nok også de eneste der kan holde mine lange lokker oppe i en knold eller hestehale. Helt sikkert et must i min hårplejerutine og hvor cute er de her lyserøde lige?

Klor og saltvand er bestemt ikke godt for håret. Mit hår har tendens til at blive enormt filtret i sommerperioden, så jeg sørger altid for at have en god hårbørste med mig. Mine to favoritter er The Tangle Teezer og HH Simonsen Wet Brush Pro som begge fungerer enormt godt i vådt og tørt hår.

Det var lidt en lang smøre, jeg håber, at I kunne holde til det, haha!

Kærligst,

Caro

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny favorit fra Balance Me