Beskyt dit hår i solen

Smuk og glødende hud med Pai Skincare

Pai’s hudpleje produkter har været en del på bloggen på det sidste, men det er simpelthen fordi det er gået hen og blevet mit absolut yndlingsmærke når det kommer til min hud. For mig er Pai et mærke som man virkelig kan stole på, både hvad angår ingredienser og effekt. Derfor havde jeg utrolig høje forventninger til overstående masker, og som I sikkert havde gættet, så er de gået hen og blevet nogle klare favoritter!

Om sommeren er jeg storforbruger af lermasker, da min hud har en tendens til at fedte mere i de varme måneder og kan hurtigt komme til at føles tilstoppet. Pai’s Copaiba Deep Cleanse AHA Mask er perfekt til netop dette problem, da den er velegnet til en fedtet og uren hud. Copaiba er en anti-bakteriel ingrediens som er rigtig god til at bekæmpe urenheder. Selvom den har til formål at detoxe huden, så er den slet ikke udtørrende! Generelt har Pai fokus på sensitiv hud, så man skal ikke være nervøs for at denne her efterlader huden stram eller irriteret. Masken indeholder også AHA-syrer, som er enormt milde mod den sensitive hud.

Deres Kukui & Jojoba Bead Skin Brightening Exfoliator er virkelig gået hen og blevet et musthave i min hudplejerutine! Det er basically en eksfolierende gel som har til formål at fjerne urenheder og døde hudceller. Når produktet kommer i kontakt med vand transformerer den sig til en mælkeagtig konsistens, som er let og skønsom at rense af igen. Masken er rig på Omega 3 og 6, vitamin A, D, E og selvfølgelig også Kukuiolie. Masken er velegnet til alle hudtyper.

Jeg kan helt klart anbefale begge masker, de er virkelig, virkelig gode og effektive. Hvis jeg skulle vælge mig ét hudplejemærke jeg skulle bruge resten af livet, så ville jeg altså vælge Pai! Det siger altså lidt 😉

Kærligst,

Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beskyt dit hår i solen