Livsstilsfavoritter #1

Nyt yndlings baseprodukt: L’Oréal Cushion Foundation

Jeg ved det godt, jeg ved det godt. Jeg er MEGA late to the party med det her produkt, for alle beautylovers derude elsker det jo. Og nu forstår jeg altså godt hvorfor…

Jeg er ikke storforbruger af foundation og baseprodukter generelt, da jeg faktisk er ret tilfreds med min hud og ikke føler behovet for at dække den til. Selvom jeg er ret tilfreds så er der selvfølgelige dage der er bedre end andre, og til de dage hvor min hud ikke helt spiller, så er det denne her bandit jeg hiver frem.

Jeg har farverne 01 og 03 og lige nu passer 03 mig helt perfekt. Efter min mening er det her den perfekte hverdagsfoundation, som giver en medium dækning, som sagtens kan bygges op til en mere fuld dækning. En anden grund til at jeg virkelig elsker det her produkt er, at det simpelthen er så nemt. Jeg påfører bare min BeautyBlender ned i svampen, ud i ansigtet, done! Så nemt og hurtigt.

I min makeupsamling ligger jeg inde med nogle ret dyre, luksus foundations, men hånden på hjertet, så tror jeg altså at denne her er den bedste jeg nogensinde har prøvet! Det er lidt vildt, I know. Hvis ikke du selv har prøvet det her produkt, ville jeg helt sikkert give det et skud!

Kærligst,

Caro

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Livsstilsfavoritter #1