Nyt yndlings baseprodukt: L'Oréal Cushion Foundation

Pukka Vitalise kapsler

Jeg må ærligt indrømme, at jeg er lidt af en sucker for kosttilskud og kan bruge flere timer inde i helsekostbutikker, haha!

Pukka Vitalise er rigtig gode hvis man lider at træthed og udmattelse. Selv sidder jeg midt i eksamensperioden (tror faktisk jeg har fået sommerferie når I læser det her, hurra!), og jeg kan godt mærke, at udover mit studie laver jeg nok lidt for meget ved siden af lige pt., så de her små kapsler er lidt et must for mig i disse dage!

Kapslerne indeholder vitamin C som netop hjælper på træthed. Udover vitamin C indeholder de en blanding af hele 30 ingredienser (3 frugter, 4 grøntsager, 6 urter, krydderier, 3 slags tang, 2 friskvands planter, 2 slags græs (hvedegræs og byggræs) og blomsterpollen, så det er altså lidt af et energiboost man får her!

Det er svært at sige om sådan nogle ting her virker, jeg tror det er meget individuelt fra person til person. Generelt går jeg rigtig meget op i kost og motion, og ser på ingen måde de her kapsler som erstatning til en sund kost, men jeg synes helt ærligt at de hjælper mig til lidt mere energi i løbet af dagen. Om ikke andet kan de i hvert fald ikke gøre nogen som helst form for skade 😉

Kærligst,

Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt yndlings baseprodukt: L'Oréal Cushion Foundation