Pukka Vitalise kapsler

Rodial Smokey Eye Sculpt øjenskyggepalette

Jeg fik for et par uger siden mulighed for at teste produkter fra luksusmærket Rodial. Jeg har SÅ længe gerne ville teste deres hudpleje og makeup, så jeg kunne slet ikke få armene ned da postmanden kom med en lækker pakke til mig. Jeg er i gang med at teste både hudpleje og makeup, men især denne her øjenskyggepalette har fået en helt speciel plads i mit beautyhjerte. Ja, den er faktisk gået hen og blevet en all time favorit. Læs med nedenunder hvorfor!

Kender I det der når man ser en ny øjenskyggepalette og tænker, at der er så mange fine farver, men så er der liiige en turkis eller panglilla der springer i øjnene på en. Så er det lige pludselig ikke den perfekte øjenskyggepalette, vel? Haha! Sådan har jeg det i hvert fald ofte, men da jeg modtog denne her kunne jeg ikke lade være med at tænke på, hvor perfekte alle farverne er.

Formålet med denne palette er, at det ikke kun er i ansigtet at man kan kreere kontur og highlight, det er faktisk også omkring øjet. Disse seks øjenskygger er perfekte for at indramme øjenene hvad enten det er et neutralt hverdagslook eller til en aftenmakeup.

Jeg er den heldige ejer af et par ret fedtede øjenlåg (lækkert, I know), så jeg var spændt på at se, hvordan holdbarheden var på disse skygger, og jeg er fuldstædig blown away over hvor godt de holder på øjet i løbet af dagen, det er helt vildt! Jeg bruger altid en øjenskyggeprimer under mine skygger, men derfor kan skyggerne alligevel godt sidde i de små riller på øjenlåget sidst på eftermiddagen. Det er slet ikke tilfældet med de her.

Noget andet ved denne her palette som jeg virkelig elsker er at der kun er én shimmery skygge og resten er matte. Jeg bruger for det meste kun matte skygger, da jeg synes, at det ser mest naturligt ud til hverdag. Dog vil jeg sige, at den lækre bronzy øjenskygge i midten også er godt hen og blevet en klar favorit. Jeg kan faktisk rigtig godt lide den under øjet for lidt ekstra definition.

Denne her palette kommer til at være et fast inventar i min makeuppung fra nu af. Jeg er kæmpe, kæmpe fan!

Hvis der sidder andre øjenskygge-junkies derude, så kan paletten fås lige HER <3

Kærligst,

Caro

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pukka Vitalise kapsler