Rodial Smokey Eye Sculpt øjenskyggepalette

Juni favoritter 2017

Det er faktisk det allerførste “månedens favoritter” indlæg på denne her blog, haha! Jeg har samlet de produkter jeg har været mest glad for i denne her måned, og som jeg faktisk slet ikke har kunne leve uden. Jeg håber, at I kan lide det!

BENEFIT HOOLA BRONZER

Denne bronzer har været en favorit hos alle skønhedselskere i mange, mange år. Det var dog først her i juni måned at jeg selv fik fingrene i produktet og nu forstår jeg endelig hypen omkring produktet. Det er den BEDSTE bronzer jeg i mit liv har prøvet. Den er mat, nem at tone ud, tilpas pigmenteret. Jeg har simpelthen ikke en finger at sætte på det her produkt. Go get it!

BENEFIT ka-BROW! 

Endnu et Benefit produkt som har været en favorit i denne her måned! Jeg har elsket deres ka-BROW! lige siden den blev lanceret, dog har jeg i lang tid haft en lidt for mørk farve (03). Jeg har endelig fået fingrene i en tone lysere (02) som passer perfekt til mine bryn. Perfekt brynprodukt hvis man godt kan lide definerede bryn!

STELLA MCCARTNEY POP BLUEBELL EAU DE PARFUM

POP BLUEBELL er en helt ny duft fra Stella McCartney som jeg er faldet fuldstændig pladask for! Sidste år lancerede de STELLA POP som stadig er en af mine favoritter, men jeg vil faktisk sige, at jeg er lidt mere forelsket i den nye POP BLUEBELL, da den er lidt mere dyb og ikke så sød som den originiale POP. POP BLUEBELL er en feminin blomster-agtig duft med et twist af klokkeblomst og har andre noter som tuberose og sandeltræ i sig. Generelt synes jeg at alle Stella McCartneys dufte er nogle der falder i de flestes smag, så hvis man gerne vil give en duft i gave er Stella McCartney et rigtig godt sted at kigge efter. Denne her duft kommer i hvert fald til at sidde på mig resten af måneden, det er helt sikkert!

MARIO BADESCU FLOWER & TONIC MASK

Jeg har allerede lavet et seperat indlæg om denne maske lige HER, så jeg vil ikke gå særlig meget i dybden med den i dette indlæg. Jeg prøver bare så mange forskellige masker, og denne her er altså den jeg hiver mest frem for skuffen. Den er SÅ god til at give min hud en frisk start hvis jeg føler at den har brug for en god dybderens. Jeg skal helt klart have fat i denne her igen når jeg løber tør.

L’OREAL PARIS MISS BABY ROLL MASCARA

L’oréal har altid været mit yndlingsmærke når det kommer til mascara. Efter min mening er der absolut ingen grund til at købe en mascara fra de dyre mærker, tit synes jeg faktisk at dem fra de budgetvenlige mærker fungerer bedre. Denne mascara er et af L’oréals nyeste og jeg har ikke brugt andet hele måneden. Den er perfekt hvis du ligesom jeg elsker virkelig lange, voluminøse vipper. Derudover drysser den slet ikke, kæmpe fan her!

L’OREAL PARIS INFALLIBLE GEL CRAYON I “13 BEIGE”

Til de dage hvor jeg godt kunne have brugt lidt ekstra søvn elsker jeg at bruge en nude eyeliner i den våde kant. Tit synes jeg dog at de fleste eyelinere har en tendens til at forsvinde efter blot en times tid, men det er slet ikke sagen med denne her! Den sidder seriøst på øjet HELE dagen. Jeg er så imponeret, især til en sølle pris af 59,95 kr! Så kan det næsten ikke gå galt, vel?

AURELIA REVITALISE & GLOW SERUM

Jeg er jo en ægte hudplejenørd, så det ville næsten være underligt hvis ikke der også var nogle hudplejefavoritter med, ikke?! I denne her måned har jeg været helt vild med denne her glødgivende serum fra Aurelia. Selvom solen ikke har været så meget fremme de sidste par uger, så er jeg helt vildt med en glødende hud i sommermånederne og denne her hjælper mig altså godt på vej. Generelt er jeg så begejstret for alle de produkter jeg har prøvet fra Aurelia, så hvis I også er til lækker hudpleje, så smut forbi Magasin og giv det en kigger! Det er altså lækre sager.

LA ROCHE POSAY ANTHELIOUS XL DRY TOUCH GELECREME SPF 50+

Jeg har allerede skrevet om denne her solcreme i et indlæg HER, men jeg synes alligevel at den skulle nævnes i mine favoritter, for det er virkelig en kæmpe favorit! Jeg har aldrig prøvet en solcreme til ansigtet som jeg elsker lige så meget som denne her. Hvis man ligesom jeg har en hud der godt kan fedte lidt op i løbet af dagen, så er denne her helt perfekt. Jeg har allerede en back-up liggende i skuffen til når denne her løber tør, haha! Generelt vil jeg sige, at La Roche Posay laver noget af det bedste solpleje på markedet, så smut en tur på Apoteket hvis du går og mangler en god ansigtssolcreme, du vil ikke fortryde denne her.

Det var lidt om de produkter jeg har elsket i denne her måned! Skriv endelig nede i kommentarfeltet hvis I ligger inde med noget uundværligt dullegrej som jeg bare må prøve.

Kærligst,

Caro

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rodial Smokey Eye Sculpt øjenskyggepalette