Full face med Benefit

Nyt design til Juhldals solbeskyttelse ☀

Som noget helt nyt har Juhldal redesignet deres solserie, Sun Control. Jeg har inden for de sidste par år været rigtig glad for Juhldals hudpleje, så jeg var spændt på at se hvordan disse to produkter performede!

JUHLDAL SUNLOTION FAKTOR 10

Denne her solcreme er faktisk en urtebaseret solcreme. Dvs. at den kun indeholder naturlige solfiltre udvundet af planter. Planteekstrakterne har til formål at beskytte vores hud mod UV-A og -B strålerne. Udover det er denne lotion fyldt med antioxidanter, det kan vi jo godt lide! Personligt plejer jeg at bruge en højere solfaktor, men selve produktet fungerer virkelig godt og er enormt nemt at smøre på huden.

Ingredienser: Aqua, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Isoamyl p-Methoxycinnamate, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Glycerin, Squalane, Sodium Benzoate, Polysorbate 60, Potassium Sorbate, Acetyl Tyrosine, Alcohol Denat., Sorbitan Isostearate, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Riboflavin, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Achillea Millefolium Flower Extract, Foeniculum Vulgare Fruit Extract, Humulus Lupulus Cone Extract, Melissa Officinalis Leaf Extract, Viscum Album Fruit Extract, Arctium Majus Root Extract, Arnica Montana Flower Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Citrus Limon Peel Extract, Hedera Helix Leaf Extract, Lamium Album Extract, Nasturtium Officinale Extract, Pinus Sylvestris Bud Extract, Salvia Officinalis Leaf Extract, Tropaeolum Majus Flower Extract, Parfum, Citric Acid.

JUHLDAL AFTERSUN

Hvis man gerne vil bevare den smukke sommerkulør er det et must med en god aftersun for at vedligeholde farven. Denne her aftersun indeholder bl.a. Aloe Vera, som er kendt for at tilføje en masse fugt til huden, men har også en beroligende og kølende effekt på vores hud, som er super vigtigt efter en lang dag ude i solen. Jeg har virkelig været glad for det her produkt på min ferie, kæmpe anbefaling herfra!

Ingredienser: Aqua, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Squalane, Glycerin, Polysorbate 60, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Hydrolyzed Caesalpinia Spinosa Gum, Sorbitan Isostearate, Caesalpinia Spinosa Gum, Phenoxyethanol, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Citric Acid.

Hvis man går meget op i hvilke ingredienser der er i ens skønhedsprodukter, så kan jeg helt klart anbefale Juhldal. Især deres serummer og olier har jeg været rigtig glad for! Har I prøvet nogle produkter fra dem, som I bare ikke kan leve uden?

Kærligst,

Caro

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Full face med Benefit