Nyt design til Juhldals solbeskyttelse ☀

Solaray All Omega 3-6-9

Hvis I jævnligt følger med herinde på bloggen eller ovre på min Instagram (@carolineovergaard), så har I måske bemærket, at jeg er en sucker for kosttilskud. Jeg går meget op i at nære min krop udefra, men bestemt også indefra med forskellige olier og andre tilskud. All Omega 3-6-9 er en kombination af fiskeolie fra vildtlevende fisk, planteolier fra kæmpenatlys og koldpresset hørfrøolie, så man får altså tre sunde olier i én kapsel.

Solaray anbefaler at man tager 1-2 kapsler om dagen. Personligt tager jeg bare en enkelt om morgnen sammen med mine andre kosttilskud og en spiseskefuld kokosolie!

Det er ikke første gang jeg prøver All Omega 3-6-9, jeg har faktisk genkøbt den en del gange. Udover at være fantastisk for kroppen føler jeg virkelig, at kapslerne gør noget godt for min hud. Den har mere glød og ser mere frisk ud når jeg indtager kapslerne.

Vigtigt tip! Efter man har åbnet dåsen, skal den i køleskabet! Olier har nemlig ikke særlig godt af at stå i stuetemperatur efter åbning.

Generelt er Solaray et mærke som jeg virkelig, virkelig har tiltro til når det kommer til mine kosttilskud. Det er altid en god idé lige at tjekke op på hvilket mærke man køber, for tit er de helt billige mærker altså ikke de bedste. Udover Solaray er jeg også rigtig glad for Vita Viva.

Bruger I også olier i jeres hverdag?

Kærligst,

Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt design til Juhldals solbeskyttelse ☀