Solaray All Omega 3-6-9

Yndlings kontur og highlight produkter

Kontur bliver ved med at være en trend! Heldigvis er det blevet mere “hverdags-agtigt” og knapt så voldsomt, som da det kom frem for et par år tilbage. Selv har jeg et ret markeret ansigt og har ikke som sådan brug for særlig meget definition i ansigtet, men når det endelig skal være er nedenstående produkter mine favoritter!

Hvad enten man er til pudderkontur eller cremekontur, så er de her altså allesammen virkelig, virkelig gode! Selv er jeg mest til pudder, da min hud har en tendens til at fedte i løbet af dagen.

RODIAL INSTAGLAM COMPACT DELUXE CONTOUR POWDER

Jeg starter lige ud med min egen favorit! Denne her konturpudder fra Rodial har jeg set så meget rundt omkring i blogland. Det er den mest perfekte kølige pudder, som nemt blender ind i huden.

RODIAL INSTAGLAM COMPACT DELUXE BANANA POWDER

Når man kreerer kontur er det altså pænest også at highlighte ansigtet. Jeg er SÅ vild med denne her banana powder, som har en gulig undertone. Jeg bruger den mest til at “sette” min concealer under øjnene for at give det område et løft.

L’OREAL PARIS INFALLIBLE SCULPT PALETTE

Denne her lille palette fra L’Oréal var over det hele på Youtube og Instagram sidste sommer og nu forstår jeg endelig hvorfor! Det her er den BEDSTE creme kontur og highlight jeg har prøvet! Produktet er tilpas kølig i tonen og blender ind i huden som en drøm. Jeg er faktisk virkelig vild med highlighteren, da den er matte og derfor giver et mere naturligt look. Jeg har ladet mig fortælle at paletten bliver erstattet med noget andet meget snart, som skulle være endnu bedre (!!). Indtil da er jeg dog rigtig glad for denne her i min samling.

RIMMEL #INSTA CONCEAL & CONTOUR PALETTE

En anden budgetvenlig palette til samme formål er denne her fra Rimmel som faktisk er forholdsvis ny i butikkerne. Jeg har altid været enormt begejstret for Rimmels baseprodukter, og dette her er ingen undtagelse. De forskellige cremeprodukter er enormt cremede og derfor meget nemme at blende ind i huden. Jeg vil helt sikkert anbefale dette produkt hvis man er nybegynder med kontur og highlight! Den er nemlig supernem at arbejde med.

SMASHBOX STEP-BY-STEP CONTOUR KIT

Den nyeste palette i min samling er faktisk denne her fra Smashbox. Efter min mening er denne her palette den mest brugervenlig af dem alle, da den indeholder en konturfarve, bronzer og en highlighter som alle er matte. Lige pt. er det denne her der bor i min makeuppung og var genial at have med på ferie, da jeg ikke behøvede at pakke tre forskellige produkter. Jeg er virkelig imponeret over kvaliteten af disse pudre, de er SÅ nemme at arbejde med og farverne er spot-on. Go get it!

Kærligst,

Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Solaray All Omega 3-6-9