Yndlings kontur og highlight produkter

ESSIE WILD NUDES FALL 2017 COLLECTION

Hvis man har fuldt med herinde og på Instagram (@carolineovergaard) så kommer det ikke som nogen overraskelse, at Essie er mit yndlingsmærke når det kommer til neglelak og neglepleje. Personligt synes jeg at de ligger inde med de fineste lanceringer og deres nye Wild Nudes kollektion er intet mindre en fantastisk smuk.

essie, essie nordic, essie nailpolish, essie fall 2017, essie fall, essie neglelakker, bblogger, bbloggers, beauty, beauty blog, bblogger, bbloggers, beautyjunkie, skønhed, skønhedsblog, skønhedsblogger, caroline overgaard

Kollektionen består af fire sarte pasteller som giver mig lyst til efterårsdage med striktrøjer og lækre støvler, haha! Måske det godt må vente lidt endnu dog…

ESSIE “WILD NUDE” 

Det her er den smukkeste kølige nude som er helt perfekt til hverdagsbrug. Jeg har allerede haft denne her på et par gange og har fået en del komplimenter for den faktisk.

ESSIE “CLOTHING OPTIONAL (HERO)”

Denne farve er den perfekte efterårsnuance! Den er lidt varmere i tonen end de andre lakker, hvilket jeg personligt er ret vild med. Den er altså også superfin her i sommermånederne til brune hænder!

ESSIE “WITHOUT A STITCH”

Jeg har på fornemmelsen at denne her farve bliver en klar favorit når de kolde måneder nærmer sig. Det er den smukkeste, kølige pastelfarve. Jeg kan faktisk næsten ikke vente med at tage den i brug!

ESSIE “BARE WITH ME”

Denne her farve har jeg faktisk også haft på en enkel gang, og den er simpelthen SÅ fin på. Ligesom “clothing optional (HERO)” er den lidt varmere i tonen, så den kan sagtens tage i brug allerede nu!

Som sædvanligt med Essie er holdbarheden i top. Jeg oplever at Essie laver de lakker der holder bedst på mine negle med og uden topcoat. Farverne er tilpas pigmenterede og enormt nemme at påføre. Jeg har faktisk ikke noget dårligt at sige om de her neglelakker! Kan I mærke at jeg er en ægte Essie-fan? Haha!

Lakkerne er i butikkerne fra uge 26-30 og kommer til at ligge til en pris af 99,95 kr! Skal I have fingrene i nogle af farverne?

Kærligst,

Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yndlings kontur og highlight produkter