ESSIE WILD NUDES FALL 2017 COLLECTION

Crushing on: RAAW in a jar

Jeg er en sucker for smuk indpakning, så da jeg fik muligheden for at teste lidt produkter fra RAAW in a jar kunne jeg slet ikke få armene ned! Jeg havde ikke specielt meget kendskab til mærket udover at have set de smukke produkter på Instagram (@raawinajar).

Mærkets founder, Trice Christiansen kreerede RAAW in a jar, da hun syntes der manglede skønhedsprodukter uden skadelige kemikalier som både var gode for hud, krop men også miljøet. Sejt ikke?

Alle produkterne er 100 % naturlige og fremstillet med økologiske ingredienser. Derudover er alle olierne koldpressede.

Produkterne indeholder hverken syntetiske ingredienser, parabener, alkohol, kunstige farvestoffer, unaturlige konserveringsmidler og er heller ikke testet på dyr. Det er altså i høj grad et mærke som man kan have god samvittighed over at have stående på badeværelseshylden <3

RAAW in a jar Blue Beauty Drops

I øjeblikket har jeg lidt en obsession med olier og denne her er ingen undtagelse. Deres Blue Beauty Drops er faktisk en serum og olie i samme produkt. Jeg er især vild med denne her da den på ingen måde virker tilstoppende på mine porer, men blot tilføjer den rette mængde fugt til min hud og giver den en super lækker glød. Produktet er beregnet til alle hudtyper, men er især fantastisk til en fedtet hud med eventuelle ar fra acne. Selv har jeg en meget normal hud, som godt kan have en tendens til tørhed og for mig fungerer den fuldstændigt fantastisk. Det er sådan et produkt som jeg virkelig kan se gør en forskel henover natten. Jeg kunne virkelig godt tænke mig den fulde størrelse af denne her bandit, for jeg tror altså ikke at der går specielt lang tid før jeg har tømt den lille størrelse, hehe!

Olieserummen indeholder ingredienser som ylang ylang, baobab olie, jojoba olie og vitamin E, som alle er kendt for at gøre underværker på huden.

RAAW in a jar Algae Hand & Body Wash

Hvis man gerne vil forkæle sig selv eller en man holder af med en lækker hånd og kropssæbe, så er det altså denne her man skal ud efter. Hold nu op, hvor dufter det her produkt fantastisk! Udover den lækre duft, så efterlader produktet min hud enormt blød og velfugtet, jeg følte faktisk ikke engang trang til at bruge bodylotion efter bad da jeg havde brugt denne her. Helt klart et produkt jeg kan anbefale, og som også godt måtte være i den fulde størrelse hjemme hos mig, haha!

RAAW in jar er helt sikkert et mærke, som jeg synes er værd at give et skud, især hvis man ligesom jeg er en ægte skønhedsnørd. Jeg har faktisk intet negativt at sige om mærket indtil videre. Indpakningen er smuk og ingredienserne er ærlige og af god kvalitet.

Har I prøvet noget fra mærket endnu?

Kærligst,

Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ESSIE WILD NUDES FALL 2017 COLLECTION