Crushing on: RAAW in a jar

Klinik anbefaling: Nordic Senses

Det er ikke ofte at jeg får lavet ansigtsbehandlinger, negle, bryn osv. Så jeg er måske ikke den bedste til at give en god anbefaling af skønhedsklinikker, da jeg ikke har specielt meget at sammenligne med. Dog har jeg aldrig haft en så speciel og fantastisk oplevelse som da jeg i onsdags besøgte Anne hos Nordic Senses. Nedenfor kan I læse lidt om hvilke behandlinger jeg fik og hvad jeg synes om hele oplevelsen. Jeg håber, at I kan lide det <3

Nordic Senes ligger ved Amager Strandpark og lige fra man træder ind i Annes smukke lokaler oplever man en fantastisk ro. Anne var faktisk nomineret til Danish Beauty Award i år som “Årets skønhedsbehandling”, så jeg havde allerede høje forventninger til behandlingen inden hun gik i gang!

Jeg fik behandlingen TREAT, som er en klassisk ansigtsbehandling med dybderens og ansigtsmassage (afrens, hudanalyse, peeling + damp + håndmassage, dybderens, ansigtsmassage, varm ansigtsmaske + fodmassage (tryk), serum og cremepleje).

Udover TREAT behandlingen fik jeg brynstyling samt en hovedbundsmassage som tillæg.

Efter min mening er noget af det vigtigste når man er til en skønhedsbehandling at man føler sig i trygge hænder. Det var første gang jeg mødte Anne, men jeg følte mig meget hurtigt enormt velkommen af hendes søde væsen. Anne er en ægte “caretaker” og får en til at føle sig enormt afslappet. Anne og jeg snakkede lidt om vigtigheden i at være glad for det man laver, og ligesom jeg selv er Anne også enormt forelsket i skønhedsbranchen og elsker at hun har gjort sin hobby til en levevej. Annes passion for skønhed skinner virkelig igennem, hun vidste nemlig straks hvordan hun skulle håndtere min hud og gav mig de bedste tips som jeg kunne tage med hjem for at få det bedste ud af min hud og produkter.

Ansigtsbehandlingen blev lavet med produkter fra danske NUORI. NUORI er et enormt unikt mærke som har fokus på friskhed, da de tilbyder friske produkter fra producenten hver 12. uge. NUORI er 100 % fri for konserveringsmidler og andre syntetiske tilsætninger, som mange andre mærker tit benytter sig af for at forlænge holdbarheden af deres produkter. NUORI er altså et meget effektivt og ærligt mærke, som jeg helt sikkert skal have mere kendskab til efter Anne fortalte mig om dem. Hun gav mig faktisk en ansigtsrens med hjem fra dem, som jeg straks er gået i gang med at teste til jer.

Ansigtsbehandlingen var helt fantastisk. Udover dybderensen, som selvfølgelig ikke var det mest behagelige (dog enormt tilfredsstillende, hun fik simpelthen ALLE urenheder ud!), så var resten det mest luksuriøse jeg længe har prøvet.

Som I kan se på billederne nedenunder fra Annes Instastory (@nordicsenses), så blev mine bryn virkelig fine! Det kunne jeg altså godt vænne mig til at få lavet tit…

Jeg har altid gået og troet at jeg har en normal til fedtet hud, men Anne fortalte mig, at jeg faktisk døjer med en tør hud (!!), som har behov for en masse fugt i form af serum og ansigtsmasker samt peeling hver uge. Jeg gik derfor straks hjem og skiftede mine hudplejeprodukter ud med nogle mere fugtgivende. I må derfor endelig sige til, hvis I selv bruger nogle produkter til tør hud som er værd at give et skud!

Vil jeg besøge Nordic Senses igen? Absolut. Det er den bedste klinik jeg nogensinde har besøgt og vil varmt anbefale den til alle.

Hav en skøn lørdag!

Kærligst,

Caro

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Crushing on: RAAW in a jar