Klinik anbefaling: Nordic Senses

Nyt yndlingsmærke: Decléor

Jeg har kendt til Decléor i mange år efterhånden, men det er først nu at jeg selv har fået fingrene i nogle af de luksuriøse produkter. I dette indlæg vil jeg komme lidt ind på nogle af deres lækre olier, som meget hurtigt har gjort en forskel på min hud. Derudover er der også lidt lækre solprodukter, som jeg virkelig kan anbefale hvis man står og mangler det, hehe!

decléor, decléor hudpleje, decléor skincare, bblogger, bbloggers, skønhedsblog, skønhedsblogger, caroline overgaard, bblogger, bbloggers, beautyjunkie

Jeg var i mange år bange for at benytte mig af olier, da min hud har en tendens til at fedte en del i løbet af dagen, men da jeg for et par år siden fik lavet en ansigtsbenhandling, fik jeg fortalt, at huden faktisk holder op med at overproducere olie, hvis man selv tilføjer olie til huden. Lyder skørt, men det er faktisk rigtigt! Derfor har jeg lige siden været storforbruger af olier, både til ansigt og krop.

DECLEOR AROMESSENCE NEROLI 

Denne olieserum er fantastisk hvis ens hud er udsat for storbyens luftforurening. Olieserummen er af 100% naturlig oprindelse og indeholder aktive planteolier. Denne olieserum er enormt fugtgivende, så det er en jeg bruger om aftenen enten sammen med min natcreme eller alene. Når jeg vågner om morgnen kan jeg virkelig se en forskel på teksturen i min hud, den er genfugtet og har en rigtig lækker glød. Love it!

DECLEOR AROMESSENCE YLANG CANANGA

Til dagen har min hud brug for en lidt lettere olie, og til det formål har jeg været virkelig glad for denne her. Olien er til en hud som har brug for udrensning og balance, altså perfekt til en mere fedtet hud! Olien er en blanding af ni forskellige essentielle olier og fire botaniske olier. Olien har til formål at hjælpe på urenheder, hvilket min hud i den grad har brug for i de varme sommermåneder hvor den altid slår lidt ekstra ud. Olien indeholder bl.a. grøn oregano der med sin anti-inflammatoriske egenskaber hjælper med at få en mere klar og blød hud, sejt ikke?

DECLEOR AROMA SUN EXPERT HIGH REPAIR AFTER-SUN BALM

Denne her balm bruges som det sidste i ens hudplejerutine efter en lang dag i solen hvor huden har en tendens til at føles stram og tør. Denne balm har en enormt lækker konsistens som nærmest smelter ind i huden. Den indeholder blandt andet ekstrakter fra vanilje og bisabol, som har til formål at lindre og reducere rødme. Andre ingredienser som sheasmør, jojobaolie, avocadoolie er også med til at fugte huden i løbet af natten. Produktet er velegnet til alle hudtyper og jeg oplever faktisk at jeg sagtens kan bruge den selvom min hud godt kan fedte lidt. Den tilstopper slet ikke min hud.

DECLEOR SPF 30 AROMA SUN EXPERT SUMMER OIL

Jeg er altså lidt ked af at jeg ikke havde denne her olie med på min ferie til Italien, for det er altså et virkelig lækkert produkt! Det er basically en olie til hår og krop med solfaktor 30. Olien er vandtæt og derfor helt perfekt til feriebrug med strand og pool! Lige pt. bor det her produkt på badeværelseshylden, så lad os lige krydse fingre for at den danske sommer titter frem snart så jeg kan få den brugt, hihi!

DECLEOR AROMA SUN EXPERT SELF-TANNING MILK NATURAL GLOW FOR FACE AND BODY

Min tan fra Italien skal altså ingen steder, så for at bevare den bruger jeg denne her bodymilk som gradvise giver huden en naturlig og gylden farve samtidig med at holde huden gennemfugtet. Jeg er især vild med denne her, da den både kan bruges på ansigtet og på kroppen! Jeg påfører et jævnt lag på krop og ansigtet og prøver så vidt som muligt ikke at komme for tæt på øjenomgivelserne og hårgrænsen, da farven har en tendens til at samle sig i disse områder, og det er altså ikke et godt look.

Som alle andre selvbrunerprodukter er det virkelig vigtigt at man vasker hænderne grundigt efter, den fejl har jeg nemlig selv lavet alt for mange gange, haha!

Ligesom de andre overstående produkter er denne her også gået hen og blevet en favorit på badeværelset. Produktet er utrolig nemt at bruge, især hvis man ikke er den store fake tanning-fan som jeg selv. Go get it, ladies!

Jeg er blevet lidt forelsket i Decléors produkter, og kunne virkelig godt tænke mig at få fingrene i flere af deres hudplejeprodukter. Smid endelig en kommentar i kommentarfeltet hvis I ligger inde med nogle wonderprodukter fra mærket!

Kærligst,
Caro

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klinik anbefaling: Nordic Senses