Nyt yndlingsmærke: Decléor

Antipodes Reincarnation Pure Facial Exfoliator

Jeg har tit sukket efter hudplejeprodukterne fra Antipodes når jeg har bevæget mig rundt i diverse helsekostbutikker! For nyligt fik jeg muligheden for at teste et par af deres produkter og især denne her ansigtsscrub er blevet en kæmpe favorit!

antipodes, antipodes hudpleje, antipodes danmark, antipodes skincare, antipodes online, antipodes helsemin, caroline overgaard, bblogger, bbloggers, skønhedsblog, makeup blog, skønhedsblogger

ANTIPODES REINCARNATION PURE FACIAL EXFOLIATOR

Normalt benytter jeg mig mest af kemisk eksfoliering, da disse med skrubbekorn til tider godt kan være lidt hårde for huden, men det er slet ikke sagen med denne her, da den er enorm skønsom mod huden! Med avocadoolie og små Jojobaperler fjernes de døde hudceller og ens hud får en helt ny glød. Jeg bruger scrubben cirka en gang om ugen, nogle gange to hvis mine porer er ekstra tilstoppede her i sommermånederne.

Antipodes er et økologisk hudplejemærke som også har en videnskabelig tilgang til produktudvikling. Selv går jeg enormt meget op i hvad jeg putter på min hud, så det er helt sikkert et mærke jeg godt kunne tænke mig at teste flere produkter fra! Jeg har hørt rigtig godt om deres rens, serum og creme, så måske det er noget man skal prøve i fremtiden?

Kærligst,

Caro

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt yndlingsmærke: Decléor