Det pæneste hårpleje jeg længe har prøvet: SACHA JUAN

Trying out: RODIAL skincare

Jeg har tit gået forbi RODIALS luksuriøse produkter når jeg har browset lidt rundt i Magasin, så for et par måneder siden, tænkte jeg, at nu var det altså tid til at teste lidt derfra! Jeg elsker en god cleanser og er en sucker for sheetmasks, så hvis der sidder nogle af jer derude der også er vilde med de slags produkter, så læs endelig med nedenfor!

RODIAL STEMCELL SUPER-FOOD CLEANSER

Jeg elsker at rense min hud med en rensecreme morgen og aften og denne her er meget hurtigt gået hen og blevet en favorit hos mig. Denne her består af antioxidanter, kokosnødolie, hybenfrøolie, rosenvoks og kakaosmør som nænsomt renser huden og tilfører den lækre næringsstoffer. Jeg masserer en smule produkt ind på en tør hud og skyller det derefter ansigtet med varmt vand og fjerner produktet. Denne her rensecreme er fantastisk hvis man døjer med en tør hud. Faktisk kan man også lade den sidde natten over, den fungerer nemlig helt fantastisk som fugtmaske.

RODIAL DRAGON’S BLOOD EYE MASKS

Hvis man døjer med et par trætte øjne, så er det her en fantastisk øjenmaske som øjeblikkeligt giver friske øjne. Udover at tilføje en masse fugt til øjenomgivelserne reducerer masken også eventuelle hævelser. Derudover indeholder masken C-vitamin som er kendt for at give en ensartet hudtone. Jeg skal helt sikkert have nogle af de her liggende til dage hvor øjenomgivelserne har brug for lidt SOS.

Jeg er SÅ forelsket i Rodial lige i øjeblikket! Jeg synes virkelig, at deres produkter imponerer. Måske man skulle begive sig ud i at prøve flere af deres hudplejeprodukter? Det er næsten svært at lade være, haha!

Kærligst,

Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det pæneste hårpleje jeg længe har prøvet: SACHA JUAN