Top 3 Moisture Boosters

ESSIE treat, love & color ❤

Jeg bliver SÅ spændt hver gang Essie lancerer nyheder, jeg mener så I de smukke farver i deres nye Wild Nudes kollektion, som jeg skrev om HER? Jeg er obsessed.

Nu skal vi til noget lidt andet, nemlig lidt nye farver i deres Treat, Love & Color kollektion!

Hvis ikke du kender til Treat, Love & Color kollektionen, så er det altså på tide! Især hvis neglene trænger til lidt SOS, hehe. Treat, Love & Color er en pleje- og farveserie, som har til formål at give pleje til tørre og flossede negle. Lakkerne indeholder collagen og camellia ekstrakt, som efter anvendelse i blot en uge vil styrke neglene og resultere i mindre flossede og tørre negle.

Essie har allerede fire smukke farver i kollektionen som jeg har prøvet før og her i august udvides kollektionen med yderligere fire nye farver, hvor smukke er de lige?

Jeg er en kæmpe neglelak-junkie og HADER når mine negle ikke har noget på, haha! Derfor er de her lakker perfekte til de tider hvor mine negle har brug for en pause, men jeg ikke vil gå på kompromis med pæne negle.

Lakkerne ligger til en pris af 114,95 kr og er som sagt i butikkerne nu! Kæmpe anbefaling herfra <3

Kærligst,

Caro

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Top 3 Moisture Boosters