DIY olierens

Nye favoritter i makeuppungen: gloMinerals

Der skal efterhånden ret meget til for at jeg bliver imponeret over et nyt skønhedsmærke, da jeg prøver nye produkter næsten hele tiden. Dog har gloMinerals i den grad taget mig med storm og disse tre produkter bor nu fast i min makeuppung bare efter første brug! Læs endelig med nedenfor om hvorfor jeg synes, at gloMinerals er værd at give et skud <3

Ikke nok med at gloMinerals ligger inde med et ret stort sortiment af produkter, så har de også deres værdier i orden. Deres mål er at skabe formler med de allerbedste ingredienser af farmaceutisk renhedsgrad. Deres mineraler bliver “trippel-milled” (som de kalder det) knust i en proces, som skal sikre at hver påføring giver en holdbar finish.

Deres baseprodukter indeholder ingen former for kunstige parfumestoffer, parabener og er derudover 100% talkumfrie, derfor kan selv den mest sensitive hud benytte sig af produkterne, ret sejt!

En sidste ting som jeg også er ret begejstret over, er at de er cruelty-free og derfor ikke er testet på dyr. Det er de fleste mærker efterhånden, men det er altid en god idé at dobbeltjekke inden man køber et produkt fra et nyt mærke.

gloMinerals Hydrating Mist

Jeg er blevet ret afhængig af fugtsprays henover sommeren. Ikke nok med at det er super forfriskende i sommervarmen, så giver det også makeuppen et mere naturligt look hvilket jeg er kæmpe fan af! Nu har jeg kun brugt denne her i et par dage, men den er meget hurtigt gået hen og blevet en klar favorit. Denne her fugtmist indeholder antioxidanter og anti-aging ingredienser som har til formål at fugte huden med det samme. Så det er faktisk lidt et hudpleje og makeupprodukt i et! Jeg bruger faktisk misten inden jeg lægger min makeup og efter.

gloMinerals Pressed Base

Denne pudderfoundation er faktisk mærkets bedst sælgende og award vindende foundation, og jeg forstår godt hvorfor! Pressed base er et fantastisk produkt, da man kan skabe en meget naturlig dækning som jeg er bedst kan lide at gøre, men hvis man føler for mere dækning kan den sagtens bygges op til det. Produktet efterlader huden med en semi-matte finish, som er min personlige favorit. Hvis man føler for lidt mere glow, kan man jo lige give ansigtet en tur med fugtmisten efterfølgende! Pressed Base fås i hele tyve forskellige nuancer (!!), selv har jeg farven “honey light”, som passer perfekt til min hudtone.

gloMinerals Suede Matte Crayon

Generelt er jeg ikke så god til læbestift og bruger næsten kun læbepomade til hverdag. Dog har denne her fine sag fået mig lidt på andre tanker, hvor smuk er den farve lige?! Det kan være svært med matte læber, især hvis man ligesom jeg døjer med et par tørre af slagsen. Dog vil jeg sige, at denne her slet ikke tørrer mine læber ud, som jeg er vant til med andre matte læbeprodukter. Produktet er utrolig pigmenteret og nem at påføre. Denne her skal med sikkerhed bo i håndtasken det næste stykke tid. Jeg har farven “trademark”.

Har I prøvet produkter fra gloMinerals? I så fald må I endelig skrive nede i kommentarfeltet hvis I ligger inde med nogle produkter jeg må prøve derfra. Jeg crusher i hvert fald selv lidt på deres øjenskygger, blushes og makeuppensler. Ih, jeg kunne blive ved!

Hav en dejlig weekend, de damer!

Kærligst,

Caro

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY olierens