Nye favoritter i makeuppungen: gloMinerals

CLEAN Lovegrass og et lille tip ♡

Hvis I følger med herinde jævnligt, så ved I måske, at jeg er lidt sart når det kommer til dufte. De skal helst ikke være for tunge og søde, haha! Min nyeste favorit er CLEANS’ Lovegrass. Lovegrass er en frisk blomsterduft som har noter af Citronblomst, Clementin, Cedrat, Sort Peber, Iris, Orangeblomst, Eglantineblade, Lyst træ, Ravtræ, Musk, Patchouli og Labdanum – lige en duft efter mit hjerte!

Grunden til at jeg i dag har valgt at skrive om denne duft er simpelthen af den årsag at CLEAN har en kampagne i Magasin fra imorgen af (!!) som går ud på, at hvis man køber en 60 ml. CLEAN duft får man en en 10 ml. Lovegrass rollerball med i købet. Jeg elsker at have de her små rollerballs med i min taske for at touche min duft op i løbet af dagen. Så hvis du ligesom jeg også er kæmpe fan af CLEANs’ dufte, så var det måske værd lige at smutte forbi den nærmeste Magasin imorgen, hehe <3

Hav en dejlig søndag!

Kærligst,

Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye favoritter i makeuppungen: gloMinerals