CLEAN Lovegrass og et lille tip ♡

Smuk hud med GUA SHA jadesten

Hvis ikke I har set mit indlæg om mit besøg hos Nordic Senses skønhedsklinik, så læs endelig med HER. Søde Anne som har klinikken er på en måde blevet min hudpleje-mentor, som altid er klar på at svare på mine spørgsmål vedrørende produkter, teknikker og andre spændende sager. Jeg fik for nyligt muligheden for at teste en Gua Sha sten i jade, som kan købes i hendes klinik, og jeg må ærligt sige, at jeg er svært begejstret for det lille værktøj! Læs endelig med nedenfor hvis du også er nysgerrig på hollistisk beauty som jeg selv!

Hvad er en Gua Sha sten så?

Det er basically et redskab, som man kan få i forskellige varianter, min Gua Sha sten er i jade. Man bruger stenen til at masserer/skrabe huden for at afspænde musklerne og komme af med affaldsstoffer som hober sig op i huden.

Hvad kan en Gua Sha sten hjælpe med? 

Jeg er ret sikker på, at alle vil have gavn af at tilføje en Gua Sha sten i deres hudplejerutine. Den kan nemlig hjælpe på urenheder, rødme, fine linjer og rynker, store porer og manglende glød.

Hvordan bruger man den? 

Som beskrevet ovenover, så “skraber” man stenen på huden i opadgående bevægelser. Jeg gør det i hele ansigtet og bruger stenens forskellige kanter til at komme helt ind i de små kroge og større flader. Jeg fokuserer ikke kun på ansigtet, men også hals og især nakke hvor jeg tit er meget anspændt. Huden kan godt blive lidt rød efter man har masseret ansigtet, men det er blot fordi man sætter gang i blodcirkulationen!

Hvor ofte og hvor længe?

Anne anbefalede mig at gøre det 10-15 minutter hver aften. I starten tænkte jeg, at det ville jeg da aldrig gide at bruge så lang tid på hver aften, men når først man lærer hvordan man masserer sig selv med stenen, så er det simpelthen så rart, at man helt glæder sig til at gøre det hver aften!

Til at masserer min hud bruger jeg min yndlingsansigtsolie, som for tiden er Cell Repair Night Oil fra Aurelia. Aurelia laver nogle helt igennem fantastiske hudplejeprodukter af rene og bæredygtige ingredienser, som jeg også har snakket en del om HER. Jeg anbefaler altid Aurelia til mine veninder og bekendte, det er virkelig et mærke som gør en forskel på huden. Jeg oplever faktisk også, at olien trænger bedre ind når jeg masserer den ind med Gua Sha stenen, hvilket jo er et kæmpe plus!

Jeg var så heldig at få en ordentlig gennemgang af hvordan man masserer sig selv med stenen af Anne, for helt ærligt, så føles det ret akavet at gøre på sig selv i starten. Dog ligger der en masse enormt brugervenlige tutorials på Youtube, så hvis I selv gerne vil have fingrene i det fantastiske værktøj er det en god idé lige at kigge et par videoer igennem.

Jeg har faktisk længe gerne ville have en Gua Sha sten, men synes tit, at de er enormt dyre! Derfor blev jeg ret overrasket da Anne fortalte mig, at de de hos Nordic Senses sælger dem til priser fra 125 til 200 kr. Så kan alle altså være med!

Jeg håber, at I fandt indlægget hjælpsomt og selv har mod på at prøve det fantastiske tool af! Jeg er i hvert fald kæmpe fan og bedre endnu, så har min hud aldrig set mere glødende og sund ud, hehe!

Kærligst,

Caro

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CLEAN Lovegrass og et lille tip ♡