Smuk hud med GUA SHA jadesten

Elizabeth Arden Anti-aging Eye Cream SPF 15

Jeg har snakket om Elizabeth Ardens’ Prevage serie en del gange her på bloggen efterhånden, den er intet mindre end fantastisk! Min nyeste favorit er denne her øjencreme med solfaktor i.

Denne øjencreme har til formål at beskytte øjenomgivelserne mod miljøpåvirkninger. Derudover lover Elizabeth Arden at man opnår en glattere og mere fast hud med færre linjer. Jeg er kun 22 år gammel, så det kan jeg ikke sige så meget om! Jeg er bare rigtig glad for at bruge den hver eneste dag, da den sørger for at min hud omkring øjnene er beskyttet mod solen. Tit får man jo nemlig ikke altid solcremen over det hele, så er det er jo helt perfekt med et produkt som dette.

Det kan være svært at finde en øjencreme som sidder pænt under makeuppen, men det er en anden grund til at jeg virkelig elsker det her produkt. Min concealer sidder SÅ pænt ovenpå, uden at “crease” eller sætte sig i de små linjer i løbet af dagen.

Jeg kan helt klart anbefale denne her øjencreme til alle, men især til en mere moden hud, grundet anti-age effekten.

Kærligst,

Caro

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smuk hud med GUA SHA jadesten