Elizabeth Arden Anti-aging Eye Cream SPF 15

Favorit øjenskyggepaletter

Hvis der er noget jeg elsker, så er det neutrale øjenskyggepaletter! Hold nu op hvor er de pæne på øjnene, men også bare at kigge på. Nedenfor har jeg samlet fire af mine absolutte favoritter, som jeg helt sikkert synes er værd at give et skud hvis man går og mangler fine øjenskygger til hverdag og aftenbrug.

For det meste bruger jeg kun matte øjenskygger, da jeg synes det ser mere naturligt ud til hverdag. Dog vil jeg sige at lidt shimmer kan få hele ens ansigt til at se lidt mere friskt ud, haha!

SMASHBOX COVER SHOT: MATTE EYE PALETTE

Det ligner næsten at jeg ikke har rørt denne her palette, men jeg har faktisk brugt den næsten hver dag i over en måned nu! Hvis du ligesom jeg elsker matte skygger på øjenlåget, så kan jeg varmt anbefale denne her palette. Det er den perfekte mix af farver til et simpelt hverdagslook, men også til et mere intenst aftenlook.

ISADORA SCULPTOR BAR HIGHLIGHT & CONTOUR

Dette er den nyeste palette i min samling og hvor smukke er de farver lige? Det her er en enormt god palette, især hvis man er nybegynder med øjenskygger, da skyggerne ikke er alt for pigmenteret, så de er super nemme at blende sammen. Der er hverken for lidt eller for meget shimmer i, så fin!

MAC COSMETICS PRO PALETTE EYE SHADOW X 4 COMPACT

Denne palette fra Mac Cosmetics som jeg selv har sammensat har jeg vist rigtig mange gange her på bloggen efterhånden. Jeg har faktisk den helt store palette med 15 øjenskygger i, men de her er dem jeg bruger allermest og som fast er med i makeuptasken altid. Især den populære farve “All That Glitters” (første skygge øverst til venstre) er en klar favorit til de dage hvor jeg gerne vil se frisk ud og det skal gå lidt stærkt.

RODIAL EYESHADOW PALETTE

Jeg har for nyligt lavet et seperat indlæg med denne her palette HER, hvor jeg snakker lidt om hvorfor den er så fantastisk. Hvis jeg mistede alle mine øjenskygger ville jeg helt sikkert investere i denne her igen. Rodial forhandles nu i Illum, så smut endelig derned og kig på den næste gang du går forbi, den er så lex!

Jeg er altid frisk på at teste nye, smukke øjenskygger, så skriv endelig en kommentar nede i kommentarfeltet, hvis I ligger inde med nogle paletter jeg bare må eje, haha!

Kærligst,

Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elizabeth Arden Anti-aging Eye Cream SPF 15