Favorit øjenskyggepaletter

Nye kosttilskud fra Novo Vita

Som I nok har bemærket, så er jeg lidt af en kosttilskudjunkie, og elsker at prøve nye hele tiden. Jeg har tit snakket om kosttilskud fra Vita Viva og Solaray, som jeg elsker, men Novo Vita er faktisk også gået hen og blevet et favoritmærke hos mig, så jeg var så spændt da jeg fik disse tre ind af døren!

Jeg vil komme med et lidt mere dybdegående indlæg med de forskellige tilskud når jeg har prøvet dem i længere tid, men indtil videre tænkte jeg, at det kunne være sjovt for jer at se hvilke kosttilskud jeg har tilføjet til min kost.

1. Novo Vita Multi B+ 

Multi B+ indeholder 8 B-vitaminer, vitamin C, magnesium, inositol og cholin og giver B+ et dagligt boost af energi, uden tilsætningstoffer. De nærringsstoffer som B+ er baseret på ingredienser som kroppen har nemt ved at optage og man behøver faktisk kun en enkelt kapsel om dagen for at få dækket sit B-vitamin behov.

2. Novo Vita Antioxidant+

Antioxidant+ er en plantebaseret antioxidant som indeholder ekstrakter af fransk fyrretræ, granatæble og C-vitamin som har til formål at beskytte cellerne mod oxidativt stress i kroppen. Antioxidant+ indeholder en blanding af flere forskellige typer bioflavonoider og frugtsyrer samt et naturligt afbalanceret indhold af polyfenoler. Kapslerne indeholder kun en smule rismel og kan derfor også indtages af veganere!

3. Novo Vita Selen+ 

Selen+ indeholder selengær, som består af organiske selenforbindelser. Selen+ beskytter cellerne mod oxidativt stress, bidrager til immunsystemets normale funktion og vedligeholder normalt hår og negle. Jeg er især spændt på at se om de gør en forskel på mine flossede negle. Jeg vænner tilbage 😉

Har I prøvet kosttilskud fra Novo Vita? Hvis ikke, så kan I læse meget mere om dem HER og finde dem på Instagram HER <3

Kærligst,

Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Favorit øjenskyggepaletter