Nye kosttilskud fra Novo Vita

Skincare Shakeup #1

Jeg er lidt af en hudpleje hoarder, og elsker at prøve nye produkter hele tiden! Det er min hud dog ikke så glad for, så jeg har lavet en aftale med mig selv om, at jeg skal blive bedre til at bruge de samme produkter i længere tid, så huden kan få lov til at slappe lidt af. Derfor har jeg tænkt på et nyt tiltag her til bloggen, nemlig “Skincare Shakeup”, hvor jeg vil opdatere jer med de produkter min hudplejerutine består af lige for øjeblikket. Så må vi se hvor længe der går før jeg skifter ud igen, haha!

Jeg døjer med en tør hud, som godt kan fedte lidt op i løbet af dagen. Den er ikke specielt sensitiv, faktisk kan den klare lidt af hvert, men alligevel køber jeg tit produkter til den sensitive hud, da de produkter ofte er enormt beroligende på huden. Jeg er især vild med produkterne fra Avène, som alle er velegnet til den sensitive hud.

 

1. Avène Micellar Lotion

Som I nok har bemærket, er der ret mange produkter fra franske Avène i denne her line up, og det er simpelthen fordi at jeg er faldet pladask for deres hudpleje. Jeg har prøvet produkter fra deres sortiment før i tiden, men nu har jeg i den grad genfundet kærligheden! Denne her micellar water er faktisk en af de bedste jeg har prøvet til at fjerne min makeup om aftenen. Jeg har 100 ml versionen, men de laver faktisk også en på 400 ml, som jeg helt sikkert skal have fat i når jeg løber tør for denne her!

2. Balance Me Cleanse & Smooth Face Balm

Jeg har snakket om denne her rensebalm en del gange her på bloggen, bl.a. i et indlæg HER, så jeg vil ikke gå særlig meget i detaljer med den her. Hvis Jeg har haft rigtig meget ansigtsmakeup på, kan jeg godt lide at fjerne det med denne her. Produktet får makeuppen til nærmest at smelte af huden, men efterlader den hverken tør eller stram, faktisk enormt gennemfugtet. Så hvis du døjer med tør hud ligesom mig, så er denne her en sikker vinder. Derudover er den 100% naturlig!

3. Avène Gentle Milk Cleanser

En anden cleanser som jeg bruger både morgen og aften er denne her rensemælk som også er perfekt til en tør hud. Det er helt sikkert en af de bedste rensemælk jeg har prøvet længe, og glæder mig næsten helt til at rense mit ansigt nu, haha!

4. Avène Gentle Toner

Jeg skal gerne indrømme, at jeg ikke har været den bedste til at bruge en toner i min hudplejerutine det sidste lange stykke tid, så da jeg fik denne her ind af døren, tænkte jeg, at nu var det altså på tide! Denne her toner har til formål at give fugt og dæmpe irritation. Derudover den ingen former for alkohol.

5. Aurelia Revitalise & Glow Serum

Jeg ved godt at jeg laver mange indlæg med produkter fra Aurelia, men det er simpelthen fordi jeg er obsessed med deres hudplejeprodukter! De er intet mindre end fantastiske. Jeg har skrevet lidt mere om denne her serum HER, så læs endelig med der hvis serummen har interesse. Jeg bruger denne her serum om morgnen efter min toner for lidt ekstra glød. Jeg har fået en del komplimenter for min hud på det seneste, og jeg tror faktisk, at denne serum er årsagen til det! Så hvis nogle af jer også mangler lidt glow, så tag lige et kig på denne her, den er altså god!

6. Dr.Jart+ Ceramidin liquid

Dr.Jart+ er hurtigt gået hen og blevet et af mine yndlingsmærker indenfor hudpleje. Udover deres sheetmasks (som seriøst er gode), så er jeg ret vild med deres Ceramidin serie. Jeg har lige brugt deres Ceramidin ansigtscreme op (vræææl), og denne her fugtserum er desværre også ved at være tom, øv! Dog har den i en den sidste måned nu givet mig en masse fugt, som min hud i den grad har haft brug for efter en sommer med en masse sol og for lidt væske.

7. Avène Rich Compensenting Cream

En god fugtighedscreme til en tør hud kan være lidt svær at finde. Enten er de alt for fugtgivende og fedter til i løbet af dagen, eller også giver de slet ikke nok fugt. Avène har ramt den balance til perfektion og denne her creme skal absolut ingen steder fra badeværelseshylden. Et must buy hvis man døjer med tør hud!

8. Decléor Aromessence Neroli

Decléor laver simpelthen de lækreste og mest luksuriøse ansigtsolier. Jeg bruger denne her hver aften efter min serum og inden creme som et ekstra fugtboost.

9. A-derma Protect AC Lotion SPF50+

Jeg bruger ansigtssolcreme hver eneste dag, om solen skinner eller ej! Lige for tiden er jeg ret begejstret for denne her fra A-derma, som på ingen måde fedter og trænger hurtigt ind i huden. Genialt produkt.

10. Clarins Radiance Plus Golden Glow Booster Face

Denne bandit fra Clarins har været en favorit i en del år efter hånden, haha! Jeg bruger 3-4 dråber sammen med min natcreme et par gange om ugen, for ellers er jeg simpelthen for bleg og grå at se på. Dog har jeg været lidt doven med det her step på det sidste, så i aften hiver jeg altså de små dråber frem.

11. A-derma Rheacalm Soothing Eye Contour

Mine øjne har en tendens til at hæve op og når de gør det er denne her øjencreme virkelig en lifesaver, da den er enormt beroligende. Cremen har en super let konsistens, som er nem at smøre rundt om øjenomgivelserne.

12. Avène Termakildevand

Så til en klassiker, termakildevandssprayen! Denne her har jeg brugt mange gange og elsker den stadig. Den er perfekt til når huden har brug for en forfrisker eller hvis den føles tør eller irriteret. Jeg har faktisk en lille størrelse liggende i min håndtaske til netop det formål, hehe!

Det var lidt om de produkter der pynter på min badeværelseshylde. Lad mig endelig vide hvis I ligger inde med nogle fantastiske produkter som jeg bare må prøve!

Kærligst,

Caro

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye kosttilskud fra Novo Vita