Skincare Shakeup #1

Favoritter fra Juhldal

For ikke så længe siden skrev jeg om Juhldals solcreme og aftersun HER, og siden da er jeg blevet helt hooked på deres produkter! Især disse tre synes jeg helt sikkert er værd at have på badeværelset derhjemme. Læs endelig med nedenunder om hvorfor!

JUHLDAL FLYDENDE NATURSÆBE NO. 1

På det sidste er jeg begyndt at gå rigtig meget op i hvad jeg putter på min krop og det er lige præcis derfor jeg elsker denne her sæbe. Sæben er så mild at den kan bruges på ansigt, hænder og krop. Lige pt. bruger jeg den som håndsæbe ude på badeværelset og jeg elsker den! Ikke nok med at designet er så fint og simpelt, så er den enormt god hvis man døjer med tørre hænder. Selv lider jeg af håndeksem som blusser op næsten hele tiden, og til de dage hvor det er ekstra slemt er denne her altså min bedste ven, da den ikke udtørrer eller forstyrrer min huds pH-værdi.

JUHLDAL FACE & BODY OIL OLIVEN CITRUS 

Jeg foretrækker altid en kropsolie fremfor en bodylotion, og da jeg læste at denne her bandit var Juhldals bestseller, tænkte jeg, at jeg måtte prøve den! Denne olie kan både bruges på ansigt og krop og er baseret på økologisk oliven og citrus. Kan man forestille sig en bedre sommerduft?!

JUHLDAL FACESERUM NO. 5 SENSITIVE SKIN

Det er ikke første gang at jeg prøver en serum fra Juhldal, faktisk har jeg prøvet hele tre af slagsen og kan varmt anbefale dem. De fungerer virkelig godt og har en fornuftig pris som stortset alle kan være med på. Jeg bruger denne her på de dage hvor min hud føles irritabel og stram. Serummen beroliger min hud nærmest med det samme og får min hud i balance. Fantastisk produkt hvis man døjer med sensitiv hud!

Kærligst,

Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skincare Shakeup #1