Min hverdagsmakeup

L’Oréal Botanicals Coriander Strength Cure 🍃

L’Oréals nye Botanicals hårplejeprodukter er altså værd at kigge efter næste gang du snuser rundt i den lokale Matas. Produkterne er af naturlige ingredienser, uden parabener, silikone og farvestoffer. Det lyder ret godt, ikke? Derudover har L’Oréal formået at have en bæredygtig tilgang til produkterne, jeg er allerede kæmpe fan!

Jeg har været så heldig at få fingrene i deres Coriander Strength Cure, som er velegnet til skrøbeligt hår. Jeg har for nyligt fået klippet intet mindre end over 20 cm (!!) af mine lange lokker, og har nu hår som (kun) går til skuldrene. Mit hår har simpelthen været udsat for lidt for meget sol, lyse striber og mit elskede krøllejern lidt for længe, så nu har det altså brug for lidt SOS.

Koriander har været anvendt i mange, mange år grundet dets vitaliserende kræfter. Koriander er faktisk biologisk nedbrydeligt og rig på omega-6 som tilføjer en masse fugt til lokkerne! Udover omega-6 indeholder produkterne også korianderfrøolie som hjælper på knækkede hårstrå.

Nu har jeg brugt produkterne i et par uger og jeg er ret imponeret. Jeg er vild med at L’Oréal har valgt at have fokus på ingredienserne og især de budgetvenlige priser. Alle produkterne ligger under 100 kr, så alle kan altså være med her! Jeg kan virkelig anbefale de her produkter, og skal helt sikkert have fat i dem igen når jeg løber tør. Måske man skulle prøve Geranium Radiance Remedy næste gang?

Giv endelig denne serie et skud næste gang I mangler nye hårplejeprodukter!

Kærligst,

Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min hverdagsmakeup