L'Oréal Botanicals Coriander Strength Cure 🍃

3 favoritter fra Pukka

Jeg indrømmer gerne, at jeg er lidt af en te-snob og mit yndlingsmærke har altid været og vil nok altid være PUKKA. Min nyeste favoritte fra dem er helt sikkert deres Turmeric Gold , som er en blanding af gurkemeje, citron og grøn te. Gurkemeje har rigtig gode anti-inflammatoriske egenskaber og er derudover også en meget stærk antioxidant, så jeg sørger for at drikke en kop af denne te så ofte som muligt! Jeg er ikke så vild med smagen af den friske gurkemejerod, men denne her te er altså virkelig lækker!

 

Så vil jeg også lige dele to andre te-favoritter, hehe! Deres Three Licorice er og bliver min absolut yndlingste nogensinde. Hvis man elsker lakridste, så er det her altså den lækreste der findes. Tante T’s version er også rigtig god, men denne her er altså number one!

Når efteråret nærmer sig glæder jeg mig altså til at drikke en masse kopper af deres Wild Apple & Cinnamon te på kølige eftermiddage.

Kærligst,

Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

L'Oréal Botanicals Coriander Strength Cure 🍃