3 favoritter fra Pukka

Make Up For Ever Artist Liquid Matte Lipsticks

Make Up For Ever har i mange år efterhånden været et af mine absolut yndlingsmærker indenfor makeup. Deres produkter performer altid virkelig godt og de lancerer hele tiden nye og spændende produkter. Deres nye Artist Liquid Matte Lipsticks er ingen undtagelse!

På overstående billede har jeg farverne: “401”, “207” og “109”.

Som I kan se er de enormt pigmenterede!

Udover at være pigmenterede er de også super nemme at påføre på læberne. Jeg holder mit tit langt væk fra matte læbestifter, da mine læber generelt er ret tørre, men de her er slet ikke udtørende på læberne og holder enormt fint i løbet af dagen. På billedet her har jeg iført mig den smukke farve “109” som er den perfekte mauve. Den kommer helt sikkert til at bo i min taske her til efteråret!

Kærligst,

Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 favoritter fra Pukka