Clarins SOS 💦

Vita Viva Energy Booster

Noglegange har man altså bare brug for lidt ekstra hjælp til træningen og det er lige præcis her, at Energy Booster fra Vita Viva er blevet min bedste ven. Jeg har det bedst med at få motioneret 4-5 gange om ugen, så hvis jeg er lidt presset på energifronten hjælper sådan en lille kapsel mig altså oppe i fitten!

Energy Booster er baseret på Guarana frugten og er en naturlig energibooster. Guarana frø er rige på koffein og indeholder faktisk op til 4-8% mere koffein end kaffebønner. Hvis man indtager sådan en bandit her svarer det faktisk til at drikke to kopper kaffe! Koffein er kendt for at stimulere centralnervesystemet, hjertet og vores muskler, derfor er Energy Booster en effektiv men også meget naturlig måde at mindske træthed og øge fysisk udholdenhed.

Virker de så?

SÅ MEGET! Jeg var lidt skeptisk til at starte med, men hånden på hjertet, jeg har aldrig haft så meget energi på løbebåndet, som første gang jeg prøvede Energy Booster. Man kan virkelig mærke en forskel.

Vita Viva anbefaler at man tager 1 kapsel 1-2 gange dagligt. Personligt tager jeg en inden jeg skal op og svede i fitness. Hvis man føler, at man godt kunne bruge lidt hjælp med trætheden så giv Energy Booster et skud <3

Kærligst,

Caro

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Clarins SOS 💦