Vita Viva Energy Booster

Organic Hairspa

Hvis I har fulgt med herinde i et stykke tid, så har I måske bemærket, at jeg er begyndt at gå enormt meget op i hvad mine produkter indeholder af ingredienser. Til at starte med var det egentlig mest mine hudpleje og kropsprodukter, men da jeg fik mulighed for at teste hårpleje fra Organic Hairspa kom jeg altså også lidt på andre tanker på den front!

Tit oplever jeg dog, at økologiske skønhedsprodukter (især hårpleje) ikke performer nær så godt som produkter der ikke er økologiske. Netop af den årsag var jeg lidt skeptisk første gang jeg tog produkterne i brug, men hånden på hjertet, så er de virkelig, virkelig gode!

Jeg er især ret begejstret for deres Magnificent Volumizing Shampoo og deres Magnificent Volumizing Conditioner, som passer helt perfekt til mit lange, flade skandinaviske hår. Kæmpe anbefaling herfra!

Kærligst,

Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vita Viva Energy Booster