Organic Hairspa

The Autumn Beauty Edit

Efteråret er min absolut yndlingsårstid når det kommer til skønhed. Mørke bærfarvede læber og negle, altså findes der noget bedre?! Jeg har samlet mine absolut efterårsmusthaves nedenfor til jer. Jeg håber, at I kan lide det og måske får lidt inspiration til jeres næste beautykøb!

ILSE JACOBSEN GREEN TEA WHEAT PROTEIN CLEANSER

Når det bliver koldere i vejret har min hud en tendens til at blive en del mere sensitiv, så jeg sørger altid for at bruge en ansigtsrens som har en beroligende effekt. For nyligt har jeg været ret glad for denne sag fra Ilse Jacobsen som bl.a. indeholder Grøn Te som har til formål at beskytte huden samtidig med at berolige den.

VERSO ANTI POLLUTION 

Nu hvor de kolde måneder nærmer sig, har huden en tendens til at se mere tør ud og derfor har makeuppen brug for lidt ekstra hjælp til at bevare gløden. Til de tørre dage er jeg rigtig glad for at bruge denne her mist efter jeg har lagt min makeup. Misten tilfører huden en masse fugt og hjælper også med at genoprette hudens naturlige pH-balance. Derudover danner misten et slags “skjold” og beskytter huden mod aldningstegn, frie radikaler og miljøforurening. Et fantastisk produkt som jeg helst ikke vil undvære i min skønhedsrutine!

AURELIA PROBIOTIC SKINCARE RESTORATIVE CREAM BODY CLEANSER

Hvis I jævnligt følger med herinde på bloggen, så ved I, at jeg ELSKER Aurelia. De laver efter min mening nogle helt fantastiske produkter som helt sikkert er alle pengene værd. Et af de helt nye produkter i deres sortiment er denne her kropsrens. Produktet er sulfat-fri og har til formål at efterlade huden ren, men enormt gennemfugtet, hvilket er et must for min krop i de kolde måneder. Produktet indeholder ingredienser som Baobab, afrikansk Kigelia, Hibiscus, Vitamin E, forskellige Antioxidanter og Omega-fedtsyrer, ikke så underligt at min krop føles så gennemfugtet efter jeg har brugt produktet, haha!

AURELIA PROBIOTIC SKINCARE FIRM & REPLENISH BODY SERUM

For at opnå en gennemfugtet hud på kroppen bruger jeg Aurelias body serum efter bad. Denne her serum er let i konsistensen, men efterlader alligevel huden enormt gennemfugtet. Serummen indeholder essentielle olier fra Mandarin, Kvan, Bergamotte og Cedertræ som føles enormt luksuriøst på huden. Jeg kan helt klart anbefale både serum og kropssæbe og ville også være en perfekt værtindegave!

AVÈNE SOOTHING MOISTURE MASK

Vi kan vidst hurtigt blive enige om, at fugt lidt er temaet for dette indlæg, haha! En fugtmaske er helt klart en nødvendighed for min hud i efterårsperioden og denne her fra Avène er helt sikkert en af mine absolut favoritter. Masken er nærende, fugtgivende og hjælper til med at genoprette hudens fugtbalance. Faktisk kan man mærke en forskel på huden bare ved brug af masken i cirka 10 minutters tid. Perfekt til de travle dage hvor huden har brug for et hurtigt fugtboost!

 

SG79 STHLM NO. 6

Når kulden nærmer sig kan jeg godt lide at bruge lidt dybere dufte og denne her er i den grad den perfekte efterårs og vinterduft! Duften indeholder en fantastisk blanding af Vanilje, Pralinw, Moskus og Rav. Vanilje og gourmand-noter er nøgleindgredienserne, omgivet af Orangeblomst og Rose. Selvom det er en lidt tungere duft, så er den på ingen måde for meget, da den også har nogle citrusnoter, som giver duften en lækker friskhed. Jeg er enormt dårlig til at beskrive dufte, så nu får I det altså lige fra eksperterne:

TOP Citrusnoter og en Blomsterbuket

MIDTE Rose, Orangeblomst

BUND Pudret, moskusagtig, blød Rav og Vanilje

Jeg er SÅ begejstret for denne her duft og er helt sikkert blevet mere interesseret i mærket, som i øvrigt forhandles i Magasin og udvalgte forhandlere <3

CLEAN WARM CASHMERE LIMITED EDITION 

Jeg har skrevet om CLEANS dufte mange gange her på bloggen og deres nye Limited Edition duft er altså virkelig lækker! Det er den perfekte hverdagsduft til efteråret, da den indeholder Figen, Solbær, Bergamotte, Iris og Cedertræ. Igen for I lige lidt ekspertviden:

TOP Bergamotte, Blodappelsin, Solbær
MIDTE Afrikansk Orkidé, Iris
BUND Vetiver Haiti, Cedertræ, Moskus

Det er SÅ ærgerligt at det her en Limited Edition, for det er helt sikkert en af de lækreste dufte som CLEAN har lanceret. Jeg skal i hvert fald forbi Magasin og have fat i en backup, det er helt sikkert!

EFTERÅRSKOLLEKTION FRA CND “NIGHTSPELL”

Jeg har førhen været super begejstret for CNDs’ Vinylux lakker, så da jeg så de her efterårsnuancer var jeg ellevild! De lancerer hele seks nye farver og jeg har været så heldig at teste fire af dem. Formålet med Vinylux lakkerne er, at de holder op til syv dage. Det har jeg faktisk testet, og det er altså rigtigt! Hvis du har problemer med at få din neglelak til at holde er det 100% dem her du skal gå efter! Derudover er det jo de fineste efterårsnuancer! Jeg kan slet ikke vente med at få dem på.

RODIAL AIRBRUSH MAKE-UP FOUNDATION 

I sommermånederne handler det om en let og glødende base, men her til efteråret må man godt skrue lidt op for dækningen! Denne her foundation er perfekt hvis man gerne vil opnå en fuldstændig fejlfri finish med sin foundation. Den giver en fuld dækning, men ser stadig enormt naturlig ud på huden. Personligt er den lidt for dækkende til mit behov, men hvis man elsker fuld dækkende foundations vil jeg helt sikkert give denne her et skud!

ELIZABETH ARDEN COOL GLOW CHEEK TINT

Elizabeth Arden har netop lanceret deres Gelato Crush Colour Collection og den er simpelthen ikke til at stå for! Denne blush er en let og vandbaseret geléformel som giver det fineste naturlige flush til kinderne. Personligt elsker jeg at bruge blush i efterårsperioden, da det i den grad hjælper min makeup til at se mere frisk ud! Blushen fås i fire forskellige nuancer: “Coral Daze 01”, “Pink Perfection 02”, “Nectar 03”, og “Berry Rush 04”.

ELIZABETH ARDEN PLUSH UP LIP GELATO 

I deres Gelato Crush Colour Collection er der også nogle fine læbestifter. Jeg får altid rigtig tørre læber i efterårsmånederne, så derfor prøver jeg altid at vælge læbeprodukter der er mere fugtgivende. Disse læbestifter har nogle ret fantastiske ingredienser i sig, som jeg lige synes er værd at nævne:

  • Peptioder og hyaluronsyre (udglatter, plejer huden og giver mere fylde).
  • A- og E-vitamin samt rosmarinekstrakt (Rig på antioxidanter, der holder læberne bløde og behagelige.

Læbestifterne fås i tyve forskellige nuancer: “Pink Berry Burst”, “Candy Girl”, “Rose Macaroon”, “Flirty Fuschia”, “Strawberry Sorbet”, “Pink Lemonade”, “Nude Fizz”, “Natural Blush”, “Bare Kiss” og “Peach Bliss”.

HH SIMONSEN STYLING OIL

Det er ikke kun ansigt og krop der trænger til lidt SOS i efterårsmånederne, håret skal altså også have lidt ekstra pleje. Jeg blev for nyligt introduceret til denne hårolie fra HH Simonsen, som ikke bare dufter fantastisk, men som virkelig også giver mine spidser fugt og næring, da den indeholder Jojobaolie og Arganolie. Faktisk er det mest en stylingolie med varmebeskyttelse i som modvirker krus og gør håret nemmere at rede ud, så det er også min bedste ven hvis jeg skal føntørre mit hår. Olien lander i butikkerne midt september, go get it!

Det var lidt en lang smøre, haha! Lad mig endelig vide hvis I ligger inde med nogle produkter som I bare ikke kan undvære i efteråret og som jeg bare må prøve!

Kærligst,

Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Organic Hairspa