The Autumn Beauty Edit

Nyt favoritprodukt – Weleda Skin Food

Sponsoreret af Weleda

I mine unge teenageår døjede jeg aldrig nogensinde med tør hud på ansigtet eller på kroppen. Faktisk smurte jeg mig aldrig ind i bodylotion, min hud havde simpelthen ikke brug for det! Efter jeg fyldte 20 år, begyndte min hud at blive rigtig, rigtig tør og jeg har i de sidste par år døjet med håndeksem som blusser op i tide og utide. Jeg har længe ledt efter et produkt som kunne hjælpe på det problem og nu har jeg endelig fundet det.

Jeg havde hørt om Weledas Skin Food for længe siden. Faktisk er det jo lidt et kultprodukt som er blevet brugt af tusindevis af kvinder siden 1926 og er derudover også en favorit hos de fleste makeupartister.

Selv kalder Weleda den for en mirakelcreme og jeg forstår godt hvorfor! Cremen er velegnet til meget tør og ru hud på ansigt og krop. Jeg bruger den som sagt på mine hænder inden jeg går i seng hver aften og det har helt klart hjulpet en del på min eksem! Jeg er faktisk virkelig imponeret. Skin Food indeholder ekstrakter fra stedmorblomst, morgenfrue og kamille, ret lækkert ikke?

Til hverdag er den dog lige en tand for fed, så på farten har jeg deres Pomegranate Regenerating Hand Cream. Som er den perfekte håndcreme on-the-go, da den er enormt fugtgivende, men trænger hurtigt ind så man ikke sidder med fedtede hænder. Win!

Skin Food er helt sikkert blevet et fast produkt i min skønhedsrutine og er klart et af de produkter som jeg skal have fat i igen. Kæmpe anbefaling herfra <3

Kærligst,

Caro

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Autumn Beauty Edit