Nyt favoritprodukt - Weleda Skin Food

Nye lakker fra L’Oréal Paris

Hvis I jævnligt følger med herinde på bloggen, så ved I måske, at Essie er og bliver mit absolut yndlingsmærke når det gælder neglelak og neglepleje. Jeg er dog ret begejstret for L’Oréals lakker, som til prisen performer enormt godt! Nedenfor kan I se lidt om de smukke nye farver som lander i butikkerne. Selv har jeg ret optur over at have fundet den perfekte nude blandt de nye farver, haha!

Det bedste ved deres neglelakker er, at de er fantastiske hvis man har lidt travlt og bare skal have en lak på hurtigt inden man skal ud af døren. De er nemlige virkelig pigmenterede, nemme at påføre og behøver faktisk kun et enkelt lag. Win!

Selvom den blå farve efter min mening slet ikke er til at stå for, så er det altså denne nude der er vinderen hos mig. Det kan være så svært at finde den helt rigtige nuance, men denne her er lige i skabet efter min mening. Hverken for varm eller for kold i tonen.

L’Oréals neglelakker ligger til en pris af DKK 79,95, som er en enormt god pris i forhold til kvaliteten. Til alle neglelaksjunkies: go get them!

Kærligst,

Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt favoritprodukt - Weleda Skin Food