Nye lakker fra L'Oréal Paris

The Makeup Eraser

Det her produkt lød næsten for godt til at være sandt. The MakeUp Eraser lover at fjerne makeuppen uden brug af cleansers, men bare ved at tilføje vand til kluden?! Jeg troede lidt at jeg havde læst forkert, men den er altså god nok!

Jeg fjernede forleden dag min makeup med denne bandit og det virkede altså! SÅ imponerende! Udover at man ikke behøver at bruge makeupfjerner med denne her, så kan man faktisk vaske den i vaskemaskinen, så den er altså også ret bæredygtig, hvilket jeg er kæmpe fan af.

Jeg var dog stadig lidt skeptisk om kluden mon havde fjernet al makeuppen, så jeg rensede faktisk efter med min micellar water for at se om der mon sad makeuprester på huden, det gjorde der altså ikke!

Helt sikkert det sejeste beautyprodukt jeg har prøvet i 2017 indtil videre og som jeg anbefaler til alle mine veninder! Har I prøvet den?

Kærligst,

Caro

2 kommentarer

  • Jeg er fuldstændig afhængig af de klude. Jeg har købt en stak af dem, så jeg ikke skal undvære, når de er til vask 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye lakker fra L'Oréal Paris