The Makeup Eraser

En god morgen med Weleda

Sponsoreret af Weleda

Jeg har det sidste års tid haft en del fokus på hvilke produkter jeg putter på min krop og det er lige præcis mærker som Weleda, som giver mig god samvittighed i forhold til hvilke ingredienser jeg smører min krop ind i. Weleda har nemlig nogle fantastiske værdier, som har fokus på vores planet, vores miljø og mennesker. Et værdisæt som jeg i den grad gerne vil støtte op om og dele med jer.

Jeg har tilføjet tre af Weledas produkter til min daglige morgenrutine som jeg slet ikke kan få nok af! Ikke nok med at de allesammen dufter fantastisk, så er de også effektive.

ALMOND SENSITIVE SKIN BODY LOTION 

Jeg er faktisk ret doven når det handler om bodylotions. Det er sjælendt at jeg får det gjort efter jeg har været i bad, men denne her er virkelig så lækker, at jeg faktisk husker det, haha! Produktet indeholder bl.a. økologisk mandelolie, som fugter huden samtidig med at den trænger hurtigt ind. Generelt er jeg enormt begejstret for hele deres Almond serie. Perfekt til den sensitive hud.

CITRUS 24H ROLL-ON DEODORANT

For cirka et halvt år siden besluttede jeg mig for at skrive over til en naturlig deodorant, og jeg kan roligt sige, at jeg aldrig går tilbage til noget andet. Naturlige deodoranter har nemlig lidt et ry for ikke at være effektive nok mod sved og lugt, men det er denne her altså! Produktet er utrolig frisk og dufter helt vidunderligt at naturlige æteriske olier fra bl.a. citron. Kæmpe anbefaling!

POMEGRANATE CREAMY BODY WASH

Fun fact så er granatæble min min all time favorit frugt, jeg kunne spise det hver eneste dag, haha! Derfor blev jeg ret begejstret da jeg fandt ud af at Weleda laver en bodywash som er baseret på økologisk granatæble. Granatæblet er ryg på antioxidanter, som faktisk beskytter vores hud mod frie radikaler. Derudover indeholder produktet også sesam- og macadamianøddeolie (!!), som giver huden ekstra fugt. Perfekt til de kolde måneder som vi går i møde! Derudover kan den anvendes af veganere <3

Kunne jeg finde på at genskaffe mig produkterne igen? Absolut. Jeg er enormt begejstret for hele Weledas sortiment og anbefaler det til familie og venner hele tiden. Hvis man leder efter skønhedsprodukter der peger mere mod de naturlige ingredienser er det altså hos Weleda!

Kærligst,

Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Makeup Eraser